lördag 5 februari 2011

Nybyggd & välpumpad!

Bra titel, va?! Men kanske inte riktigt överensstämmande med verkligheten, lite som en kvällstidning ;0) Nybyggs syftar på mina fiina långa naglar som jag precis varit & gjort vid. Egentid för småbarnsmamma & en av de få lyxsakerna jag kostar på mig under mammaledigheten! Fina naglar = glad Annica. Jag är ju nagelbitare annars & ganska trött på mina "stumpar" så konstgjort är en toppenlösning då!

Välpumpad är ett starkt ord men jag tänkte åtminstone nå ordet "normalpumpad" (vi pratar träning alltså!). I veckan som kommer ska jag träna boxning på tisdagen, ev spinning på torsdagen & definitivt bodypump på lördagen. Vill egentligen inte stressa igång ett megaschema men just nu har jag så mycket energi som vill ut, så då är det lika bra att köra! Annars hade jag tänkt hålla det till två gånger i veckan, en kväll & en helgdag. Lagom och tar inte för mycket tid från dottern, sambon, hemmet, TV:n & kortmakeriet ;0)

Igår var jag & svärmor på Vellingeblomman där jag köpte lite söta vårblommor som jag satt i enkla arrangemang, piggar upp från blåsten & regnet utomhus. Dessutom hade de tuplaner för halva priset, 19 kr/buketten, tyckte jag var bra ;0) Vi åt även lunch på Vellingeblomman innan vi körde vidare mot Toppengallerian (ett mindre köpcenter i Höllviken). Jag har inte varit i själva butikerna någon gång & blev därför positivt överraskad, trevliga affärer, en JÄTTEFIN barnaffär & mysigt! Och riktigt bra & annorlunda utbud på damkläder, kanske blir en tur dit när jag ska uppdatera garderoben?!

Efter det blev det hemfärd, Nellie sov sin middag & på kvällen var det taco, "På spåret" (gammal, vem?) & Skavlan. Svärföräldrarna kom över & hade med sig lite badrumstidningar så nu har vi hittat en handdukstork i svart, en av de ssita bitarna som föll på plats. Jag hoppas att allt snart är klart så vi kan ge klartecken till hantverkarna! Men innan dess ska jag fotografera vårt fula badrum så att jag kan göra ett smarrigt före-efter-bildreportage till er sen ;0)

Ikväll ska vi träffa lite vänner, äta gott & snacka skit, mysigt! Och imorgon ska vi på släktkalas, nice! Men först kommer ett kort som INTE är med i en enda utmaning faktiskt!

Fluffigt i rosa & guld ;0)

Med spets, tårtpapper & blommor blev det snudd på överromantiskt, hi hi.

Kanin från Magnolias påskkollektion ifjol (tror jag?)

Blommor...

... & en liten ängel, köpte en hel påse på loppis ;0)
Tänk när loppisarna börjar, läängtar! För jag "behöver" ju så mycket nytt, eller?! Nu vaknar snart dottern, sen ska jag byta gardiner & vårpiffa lite här hemma, trots att jag fortfarande har amaryllis som blommar, trött på dem! Får gömmas undan på ovanvåningen, hi hi. Ha det gott, kram!

4 kommentarer:

Sinikka sa...

Du är verkligen duktigt att du vill börjar med en sån träningspass. För 4 månader sen började jag också, men tröttnade rejält att köra såna pass 3 a 4 gånger i veckan. Hoppas du håller längre ut.
Ditt kort är mycket fint. Och vilken underbar tekst du tog. Hittar du på dom själva????
Ha en bra helg.
Kram Sinikka

Petraso sa...

Dom änglarna är loppis fynd jag tramat och knuffat snott om vi varit på samma loppis sötis!!!

måste bara ha den stämpeln med kaninen!!!! så söt... jag som inte är magnolia freak!

Susy sa...

Vilket helt super fint bedårande kort!
KRAM SUSY

Petra/Paradise sa...

Alltid trevlig att få läsa vad som försigår hemma hos dej! :D
Jag skulle också vilja bygga naglar..
men jag spelar ju bowling så den kombinationen funkar ej så bra för mig.
Jag har däremot sett andra tjejer spela med långa naglar, men jag undrar hur tusan de lyckas?! ;)
Däremot växte mina naglar supersnabbt och var jättefina under mina graviditet. Och de hölls sig ett par månader efter födseln så när vi gifte oss så behövde jag ej bygga naglar utan gjorde en fransk manikyr av de naglar jag hade.
Rätt fantastiskt när vi pratar om MEJ å MINA, i vanliga fall, hemska naglar ;)

Du är så duktig som håller igång din träning!! HEJJA HEJJA!

Och kortet du gjort var ju hur sött som helst!
Fint med texten, färgerna och all dekos! <3

Kramar och trevlig söndag