söndag 21 oktober 2007

2 nya kort denna helg!


Efter en snabb vecka (var tar de vägen?!) kom en helg full med innehåll! I fredags däckade jag 22.30, efter idol & tacos (mums!). Studsade upp på lördagen & började med att städa mitt pysselrum, vilket medförde att jag inte behöver ha sakerna på golvet längre :0)
Jag hann även med två kort med stämpelmotiv från magnolia! Efter att ha varit hos några kompisar på kvällen fick vi ett ryck kl halv ett på natten så då drog vi upp det fula laminatgolvet däruppe!! Niklas (som jag skrivit alldeles för lite om) har varit super, han har spacklat väggarna, målat lister & väggar! Och när jag sedan föreslog att vi skulle dra upp golvet för att få hela rummet klart så gjorde vi det. Ligger ett superfint trägolv i original (huset är från 1926) som Niklas nu ligger & slipar. Det var brunbetsat men någon hade haft en målarorgie på det så all färg måste tyvärr bort. Ska bli kul att inreda, längtar! Lägger kanske ut lite bilder när det börjar bli färdigt!
När det gäller våra kurser går jag nu och väntar nervöst på att stämplarna ska komma från Magnolia så att jag kan göra upp prover & sätta samman material till kurserna. Beställde den 21 sept så de borde ju komma snart?
Vill ju inte att hela alltet står & faller med dem, skynda skynda!

1 kommentar:

Erica sa...

Vilka fina kort du har gjort! Tack för hjälpen med Neo Counter, nu har jag lyckats installera den..
Kommer hit fler gånger och inspireras!