måndag 22 september 2008

En tidig hemgång...

från jobb idag & några timmars vila, astman trilskar nämligen & jag lät som en vinande, hostande höststorm (ja, de hostar inte men ni vet vad jag menar...). Vi stod ju på loppis igår & lite damm från lådorna & fuktig luft är rena döden för min astma... Har mätt min lungkapacitet nu ett tag & det är lite upp & lite ner. Ska på koll igen i början på oktober och då ska det trilskas! Det är ett år sen jag diagnostiserades med astma & fortfarande ställer de in min medicin, har fått dålig info mm. Nu ska jag begära pricktest där de kollar allergier, astmaskola, info om slemlösande tabletter & akupunktur, är ju inte meningen att man ska få tips av släkten istället för läkaren, eller?! Nog gnällt om det.
Över till lite stämpelsnack istället! Har fått både höstkitet från Hänglar & Magnolia, är lite konfunderad... Magnolias paket var himla höstfint men var inte alls lika finurligt roliga som halloween-stämplarna. Hänglarna på cyklar & moln var söta, men ingen höstkänsla? Även här gillade jag halloween mycket bättre! Undrar om man inte kan tröttna på att rita nya motiv, hur många versioner kan man komma på av ståendes framifrån eller sittandes figurer? Karusellen kan väl inte snurra forever, eller? Vet själv att man har lite idétorka ibland, då kan man ju inspireras av andra, men det borde vara lite svårt när man är i täten? Nåja, slutfunderat, jag har ju fått ihop en hel del motiv i min halloween-samling & idag målade jag 7 motiv som nu väntar på att bli kort, gillar verkligen Magnolian med spindelnät i hatten & Hängel-vampyren som håller i vitlöken, det är glimten i ögat! Tills mina motiv blir kort eller annat kommer här en liten ask jag altrat där jag förvarar mina färdigmålade motiv.


En f d visitkortsask blev altrad med papper från MME & en Sarah Kay-stämpel, målad med akvarell.
Lite spets & blommor. Spetsen är chalkad för äldre look & blomman har fått lite liquid pearls & glitter på sig. Pärlan i mitten är från Panduro.
Närbild på motivet, tycker mer & mer om Sarah Kay, de är lite pilliga att måla bara, men kanske jag köper deras julserie, har ni sett den? Underbart söt!
Och med det tipset säger jag natti natti...
PS. Malin, jag ska hämta awarden :0)
PS2. Loppisen var superrolig & betalade vår nya schläsong!
PS3. Jag köpte ett par svarta stövlar, Nilson 1500 kr, använda 2 ggr, kostade nu 50 kr... Tack Maria, de ska slitas med hälsa ;0)
PS4. Om någon har bra astmatips, skriv gärna en rad, jag är öppen för förslag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

1. Åh hur söt är inte den stämpeln..?!
Jag mitt pucko har naturligvis köpt alla de nio motiven med SK och hur många tror du jag använt... Ja just det NOLL, alla är målade men jag har inte kommit på ngt att göra med dem än.

2. Jag har beställt alla de julstämplarna... bara för att ha, kanske jag får använt dem lagom till julen det året jag har fyllt 40...

3. Krya på dig, inga astma tips men en god kopp te med mjök och honung från pappas bigård brukar hjälpa mot det mesta!

4. Jag har snart en award till att ge bort, så kanske su ska vänta och hämta båda samtidigt, jag har trögat så med att lägga in den nya jag fått....

sist med inte minst:

KRAMILIKRAM KRAM

//Malin

Gårdsromantik sa...

Så vacker ask du gjort!
Hoppas det löser sig med astman - är int eroligt. Alla grabbarna i vår familj lider av det.

Ps! Tack för fin reklam i förra inlägget!

Kram Maud

Erica sa...

Låter jobbigt med astman, hoppas det ordnar sig för dig.

Ursöt ask!! Har själv tänkt på att använda just den stämpeln till just detta papper.. tidigare, men har inte kommit till skott ännu.. måste sluta renovera snart så jag får tid att pyssla lite.

Håller med dig angående stämplarna.

Kram Erica