måndag 1 september 2008

Vad ska vi bjuda på idag då?

Ett litet utdrag av de senaste dagarna kanske? Lördagen tillbringades på loppisar i Lomma & Skabersjö, Lomma var som alltid välbesökt (med all rätt) & jag fyndade lite nya prylar! En saft-maja som ska användas till mina vinbär, ett vispset till min el-visp, har bara ett & hatar att diska mellan varje deg när man bakar mycket. Lite glas, har från IKEA, några har gott sönder men nu blev den nästan fulltalig igen! Sambon fyndade en bensindunk i gammaldags röd plåt, en fin giringssåg (be mig inte förklara...) & ngt slipinstrument till fönstren (än en gång, be mig inte förklara) I alla fall var vi båda nöjda med fynden! Skabersjö var en besvikelse, handlade noll saker... Dessutom blev jag barnsligt sur när jag, varm & törstig, skulle köpa en dricka & de inte hade utan kolsyra, dricker verkligen alla barn läsk? Eller har alla föräldrar med sig Mer & Festis i väskan? I så fall får man väl be sambon att göra detsamma, hi hi.
Lördagen avslutades sedan med en FANTASTISK konsert i Parken, Köpenhamn, vi hade nämligen fått (ja fått!) två biljetter av en av sambons kontakter! De hade fått förhinder & undrade om vi ville ta deras VIP-biljetter? Ähum, kanske?! När vi kom till Parken fick vi champagne & minglade. Trerättersmiddagen avnjöts i sällskap av två danska trevliga par & en servitris som får Manuel i Fawlty Towers att te sig som ett proffs... Efter att hon hade spillt ut en tallrik mat på golvet & en halv vinflaska på sig själv (vid olika tillfällen dessutom) kunde jag knappt se henne utan att kissa på mig av skratt... Men det det blev en uppsluppen middag om inte annat. Bäst var när hon ställde brödkorgen på golvet för att servera mat, ha ha ha. I alla fall, middagen avlöpte "väl" & när konserten skulle börja guidades vi till våra platser & satt bättre än pressen, tala om guldplatser! Efter tre fantastiska timmar, körde vi hem & stupade i säng vid 03. Kl 09 söndag morgon ringde sedan klockan, upp & packa bilen med loppisprylar & så bar det iväg! Hade en jättetrevlig loppisdag! Det gav verkligen mersmak, en favorit i repris lär det definitivt bli, kanske till våren? Var över all förväntan & det var kul att det kom så mycket folk! Så tack alla ni som hälsade på, handlade, utbytte erfarenhet (& bloggar), alla ni som sålde & inte minst Karin, som fixade allt! Och alla ni som berömde bloggen, jag fick en sällan skådad egokick, hi hi. Nedan kommer tre nya kort & nu ska jag nanna, natti natti! Annica/22.15 zzzz...

4 kommentarer:

"Witch" sa...

Wow vilken hektiskt men rolig helg :)
Superfina kort har du också hunnit med. Gillar verkligen ditt gamla skåp - snyyyggt!!
Och loppisen var SÅ kul, speciellt när man fick fynda hos dig också ;)

You got mail :)
/Cina

Anonym sa...

AHHHH, som vanligt superfina alster, och vad mycket fint du hade skickat in till Hänglarbloggen!!!!

//Malin

Miss31 sa...

Ååhhh, Köpenhnhamn, min favoritstad!!Lät som en mysig kväll förutom servitrisen då ;) Superfina kort som vanligt!!Har producerat massor men snart e d dax att plocka undan allt för på fredag bär det ju av till Rom!!
Kramar Stina

Hjärtat Mitt sa...

Vilken härlig lyx att få åka till Köpenhamn och få vara VIP gäst :)
Korten är jättegulliga, så klart.

Kram Mari i Marieholm