söndag 18 september 2011

Ett kort & en nyhet = livstecken!

Varje kväll denna veckan har jag tänkt "nu ska jag blogga" & varje kväll har jag lagt huvudet på kudden & tänkt "nej, inte idag heller... Men nu så! Sambon sitter standby i filmen vi ska se bara för att nu SKA detta inlägg göras, jag har ju hållit er på halster över en vecka, ber om ursäkt för detta... Hoppas ni kunnat leva ett normalt liv ändå *blink blink* ;0)

Så är ni redo... "trumvirvel"..... jag ska nämligen bli FRU Lindberg i Mexiko i december!!
Då ska vi byta ringar med varandra vid strandkanten med våra fina familjer som vittnen ;0)
Jag har haft så svårt att hålla tyst, vem vill inte diskutera ring, klänning, skor, frisyr mm?!
I alla fall, ringarna är valda, klänning & skor köpta & på fredag ska jag köpa underkläder så att bröllopsbutiken därefter kan sy in min klänning ;0) En vacker sak i siden, empireskärning med pärlbestrött liv samt ett fint fall i skiraste chiffong. Jag ville inte ha en för tung kläninng då jag ska står brud barfota ;0) Läängtar så till vår stora dag!

Och så hoppar vi över till något helt annat! Nämligen ett kort, som dessutom är med i en utmaning hos Magnolia-licious highlites med temat "fall" (höst) eller "back to school". Så här blev mitt bidrag:Stor inspiration från de fina höstfärgerna vi väntar oss ;0) För nog har träden börjat skifta färg?

Och en annan sak som skiftar färg är min stackars fot, öm & blå fortfarande. Ger det några dagar till, annars får nog någon ta sig en titt... Även min näsa skiftar färg, jag har åkt på en klassisk kalasförkylning, kanske inspirerad av helgens alla partaj, dop, namngivning & kalas ;0) Och imorgon ska även sambon firas, med lite god mat & upplevelser ;0)

Därefter börjar nedräkningen till Scrapmässa i Oslo på lördag! Om den är lika bra som förr kommer jag hoppa glädjeskutt ;0) Och apropå scrap, ni missar väl inte Scraploppisen i Trelleborg? Mer info hittar ni HÄR! Datum? 1 okt! Jag har stor utrensning & kan lova att gottepåsarna kommer tillbaka i utökad form samt att det blir mycket jul & förvaring!

Nu ska vi se film, den är det nattedags för denna snuviga sessa ;0) Arrivederci!

2 kommentarer:

JD sa...

grattis till ert stundande bröllop=).

SasSa sa...

GRATTIS till den stora kommande resan!!! SÅ SKOJ!!! :D
Oh, så ljuvligt höstkort.