fredag 23 september 2011

Fredag fredag fredag...

... & jag har varit sjuk hela veckan... Feber, trött i bröstet, hes & hostig, m a o en klassisk förkylning för en astmatiker! Börjar gå på rätt håll men känner mig inte 100%. Jag ska egentligen på Scrapmässa imorgon, vi får se hur det blir med det... Hade det varit tåg så, men det känns sådär att flyga?! Vi får se! Men det blir en lugn kväll i alla fall, med de klassiska tacosen & kanske en film ;0)

Och så har jag köpt höstsäsongens skor (via nätet, Brandos), det blev:Ett par vagabond boots, prefekta till klänning, jeans mm, favoritvardagssko!

Ett par pumps till alla fester jag ska gå på i höst *blink blink*, av märket Wonders, SÅ sköna!

Kollade igenom min blogg & tänkte att det var längesedan ni fick se lite inredning? Så, när hemmet är sanerat efter en veckas frånvaro av städerskan i hemmet (jag) kanske det blir lite höstfint ;0)

Nedan kommer årets första julkort! På Svensk scrapbooking hade de en utmaning med kort i stl 10x10 cm, minst 3 st. Den tyckte jag lät kul & trollade ihop nedan! OBS! Motiven är målade med ProMarkers & Polychromos, superkul! Men det där lösningsmedlet man måste ha var inte riktigt lika spännande :0( Mitt skrivbord står längst in i rummet, då är det inte så lätt med vädring?! Nåja, här kommer mina alster i alla fall:


4 kort med olika vikningar & små söta motiv från Panduro, omonterade singelstämplar YES!

Sett från ovan ;0)

Min personliga favvis!

Mycket vitt så det blev känsla av snö ;0)

Lillsnuffisen...

... med detta innehåll, väldigt stilren & enkel!

Och så ett litet vikkort med tomtepojken ;0)

Och insidan!
Nu ska jag masa mig ner till soffan & läsa bok... Nellie vaknade kl.04.30 imorse & då var jag SÅ trött att jag blev illamående & fick besöka toaletten! Då vet man att man är uppe tidigt! Därför blir frukosten väldigt spartansk för jag mår inte 100% än... Tänk vad de små liven kan medverka till ;0)

Och just det, ha nu en trevlig kväll (nu efter mitt lilla infomys, ha ha)!!!

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Hej gumman!

Men vad tråkigt att du inte mår bra :(
Krya på dej stumpan!!
Pyssla om dig ordentligt i helgen.

Vilka härliga kort du gjort och så fint du färglagt motiven!!
Söta små former på korten! :D

Många kramar Petra

Lisa sa...

jätte söta kort. Super kul att se.
Krya på dig och hoppas att det blir bra på mässan.
Kramar

Anki sa...

Underbara kort o skor
Hoppas du mår bättre med!
Välkommen till mig på Pomp De Lux klädesvisning underbara prisvärda kläder nästan hm pris den 11okt 18.30. Du får gärna ta med någon du känner. Jag bjuder på brödfika, kaffe, the pålägg god kaka ev Leilatyp
Har du fb? Heter i efternamn?
Skurupsträff nästa sön 9-18 130:- vore jätteroligt att träffas igen.