måndag 29 juli 2013

Tillbaka från semestern!

Nu har vi tillbringat två härliga veckor med vår husvagn i soliga Sverige. Vi började med en vecka i Västervik där vi bland annat besökte Astrid Lindgrens värld (vilket Nellie älskade) för att sedan fortsätta mot Karlskrona där vi sammanstrålade med fem andra familjer för en vecka med sol, bad, skörgårdsturer & lite shopping. Vi har ju haft otrolig tur med vädret & jag rankar detta som en av de bästa semestrarna i husvagnen. Båda våra föräldrar har varit med, vilket varit extra trevligt! Enda minuset på resan är avsaknad av toalett i husvagnen, ingen bra kombo när man är gravid & kissar varannan timme... I synnerhet nätterna har varit sådär. Till nästa år blir det ny husvagn med toalett!! :0)
 
Hoppas kunna visa några bilder lite senare men först ett kort:


Maken har fortfarande två veckors semester kvar, vilka är tänkta att fixa lite i trädgården, städa källaren & fortsätta med sol och bad. Fast konstiga lilla jag börjar bli mättad på höga temperaturer och ser fram emot en svalare höst om några veckor..? Och höstkläder :0)

Graviditeten fortskrider & jag har grym växtvärk i livmodern just nu, som visar sig med krampliknande känningar vid hastiga rörelser eller fysisk aktivitet. Går in i vecka 16 imorgon & ska träffa barnmorskan på onsdag för att bl a lyssna på hjärtljud. Magen har stannat av lite, vilket vi tackar för. Nyfiken på att veta kön är vi så klart, men det dröjer några veckor till. Förresten, CUB visade en minimal risk för syndrom, 1/3000, så det var skönt.

Nu ska vi se på TV, vilket vi inte gjort på två veckor..! Hoppas på något bra! Hej så länge!

Inga kommentarer: