lördag 5 april 2014

Lugn helg & familjemys!

Ja, denna helgen går i lugnets tecken. Igår var jag & barnen på Ikea, idag har vi städat & haft brunch med vänner, de sista som kom för att gratulera Moa. Deras yngsta har varit förkyld i tre omgångar så därför har det dragit ut på tiden. Moa är ju redan över två månader, tiden bara rusar iväg & jag njuter lite vemodigt, sista gången man har en bebis. Stl 56 är nu urvuxet och jag har sorterat en liiten hög jag vill behålla (typ tre set), annars kommer resten skänkas till kusinen eller säljas på barnloppis/Tradera. Ska bli skönt att tömma vinden (där vi haft alla barnsaker) efterhand & få massa space, tippar att ca 75% av vinden tömts inom två år? Har därför shoppat plastbackar vi ska sortera upp allt i, så det blir rent, snyggt & ordningsamt.
 
Är även på jakt efter en Expedithylla till på Nellies rum, så att vi kan sortera upp hennes leksaker lite bättre. Men Ikea har bytt till serien Kallax & givetvis (mutter mutter) är den 2 cm lägre än Expedit så antingen måste vi köpa två nya eller en begagnad & då vet jag vad vi väljer. Men det lär ta lite längre tid att hitta en? De går så snabbt på Blocket. Så om någon i närheten har en (eller flera) Expedit man vill bli av med:
 
Hojta till!
 
Idag blir det ett kort som är med hos A gem of challenge Ribbon & Lace samt Marvelous Magnolia Ribbon & Bows & så här ser det ut:
 
 
Imorgon ska vi bara ha en hemmadag, kanske fixa lite i trädgården? Mysigt är det i alla fall ;0)

2 kommentarer:

Kelly Lloyd sa...

This is really pretty
Thanks for sharing with us at a gem of a challenge
Hugs Kelly

Gina Knott sa...

Such a beautiful card! Love the colours and pretty bow. Thank you for joining us at Marvelous Magnolia, good luck and I hope you will join us in the next challenge.
Hugs
Gina x