torsdag 10 april 2014

Redan april!

Ja tiden går så snabbt, tänk att det redan är april! Lite bisarrt egentligen! Moa blev 10 veckor igår, påskliljorna blommar, jag har börjat påta i trädgården & vinterjackorna tackar för sig!
 
Tänk, snart är det liksom sommar?! Man längtar mer ju äldre man blir, känns det som? Efter ljusa kvällar, grönskan, doftande blommor, att slippa strumpor, grilla, att odla & skörda, att vistas utomhus, ja bara vara.
 
I år kommer dessutom Nellie vara hemma hela sommaren från dagis & maken har tagit 8 veckors semester/pappaledighet, mina föräldrar har dessutom gått i pension. Jag ser verkligen fram emot umgänget denna sommaren! :0)
 
Vi har ju även blivit med ny (begagnad) husvagn som har våningssängar & en dubbelsäng. Den är betydligt rymligare & ljusare än vår förra, så det ska bli en ren njutning att testa den. Även i år kommer vi att besöka Karlskrona, dessutom blir det en repris på Öland. Vi tänker också ta 10 dagar på västkusten samt en långhelg i Snogeholm som invigning . Tänk att lilla jag skulle bli husvagnsfantast, det trodde jag aldrig! Men uppskattar verkligen det enkla livet, att man är ute mycket, den sociala biten, utflykterna & grillkvällarna. Vi brukar dessutom spela en hel del spel, men i år får TV:n ändå hänga med, så att Nellie kan se lite film ibland.
 
Men nog om min lyriska "jag-älskar-våren-och-sommaren" sejour. Ett kort tänkte jag presentera, detta är med hos Allsorts challenge med temat "inga blommor"! Ett kort jag är riktigt nöjd med, det var kul att arbeta med lite dovare färger & djur istället för de traditionella flickorna!
 
 

Nu ska jag försöka hinna blogga på Kemikaliekollen med, men inläggen där tar betydligt mer tid i form av research, så vi får se?

2 kommentarer:

Sarah sa...

Absolutely gorgeous card, so much beautiful detail. Thank you for joining us at Allsorts for our 'No Flowers' challenge x

Leikkaan Mervi sa...

Hei,glad påsk!
Fabulous card with gorgeous details.
Thank you for sharing at Allsorts Challenge, good luck;-))m