tisdag 7 april 2015

Smyger in & säger hej!

Så hej!
 
Är inte tillbaka men ett litet "jag lever"-inlägg kommer här! :)
 
Börjar med ett kort med sötaste draken, det första kortet på lääänge..! Inte det sista men jag har hittat en annan liten hobby som konkurrerar, bläddra ner så får du se!
 

Jag har nämligen börjat sy i jersey, trodde det var jättesvårt men oj vad kul det var! Och tacksamt! Har än så länge sytt 5 par byxor till mini (3 par ser du nedan) samt 3 klänningar till storasyster. De har även fått varsin mössa, som matchar deras jackor. Och det kommer bli mycket mer! Det finns uunderbaara tyger att välja på ,så risken är att det blir lite dyrt men mums vad fint det blir & kul att själv välja vad tjejerna ska få ha, inte vad klädmarknaden erbjuder! :)


Livet just nu rullar på:
 
 
- Jag håller på att utbilda och inventera förskolor gällande Operation giftfri förskola, intressant och kul, härlig känsla när man gör skillnad!


- Jag har tappat 7 kg sen mitten på januari! Mamma Fitness är bra, men valde att skippa det efter en månad, SÅ trött på ägg! Behövde äta mycket protein och då jag äter mjölkfritt blev det lite väl många ägg... Kanske kör det till hösten igen, men fram tills dess är det Viktväktarna som gäller.
 
- Nattamningen är utfasad sedan en vecka & dagsvilorna för Moa har blivit en, så nu har vi fått tillbaka våra kvällar och en tjej med härlig aptit. Halleluja för denna veckan :)
 
- Imorgon ska jag träffa en av mina f d arbetskamrater, träffades för 2 v sedan och var en sån härlig återförening så vi bestämde ny dejt direkt. :)
 
- Och så ska jag börja söka jobb, spännande! Kommer även söka lite distanskurser som backup, hallå höst!!
 
Men nu ska jag bädda ner mig, hörs kanske snart igen? Tills dess hoppas jag på lite ordentlig vårvärme och sol!

Inga kommentarer: