lördag 23 februari 2008

Scrappat!

Nja, någon sol kan man ju inte skryta med men det är dagsljus åtminstone! Och stormen verkar ha bedarrat (peppar peppar...) Vädret är lite upp & lite ner, något man märker när man gör kort, det är vårmotiv men inte riktigt vårfärger... Nåja, det kommer väl! Idag blir det inspirationsfrossa med min scrappade pennförvaring... Och visst har det smugit in lite vårkänslor :0)
Första sidan med en liten titel... Jag har gjort ett litet rutsystem av kartong inuti så att de ska stå prydligt (och ja, det tog lång tid!) Den rosa grunden är sidor från ett Basic grey-kit med hjärtan. Jag gjorde aldrig ett minialbum som det var tänkt och nu kom de bitarna väl till pass! Rosen & de små bokstäverna är rub-ons.88 är antalet pennor som får plats (nej, den är knappast fylld), metallhörn från Panduro & blommor från Prima.Swirlen är en rub-on, pärlor & glitterstick (utsmetad) från Panduro.

Sista sidan (tyvärr lite suddig) med rub-on-swirl & figur från Hänglar & Stänglar. Här ser man tydligt mitt lilla rutsystem!

1 kommentar:

Annelie sa...

Hej!
Snubblade över din sida och fastnade länge. Är jätteimpad av din promarkerlåda. Hur har du gjort rutformen där pennorna ska stå?

Må gott!