tisdag 4 mars 2008

Ännu en...

betongkurs har tillkommit, vi har redan fyllt de två andra, fantastisk respons! Så skynda, skynda! För om det fortsätter i denna takten är även denna kurs snart fullbokad! Och försommaren har inte så många helger kvar! Och så en liten parantes, just nu snöar det, kan inte låta bli att tycka det är lite barnsligt kul ändå :0) Men vårkänslorna kom ju lite på skam... Och så räknar jag ner till min 30-årsdag, en vecka kvar..! Och sist men inte minst så har jag gjort ett kort jag blev mycket nöjd med, kul att bara jobba med svart akvarell på stämpelmotivet! Jag lägger ut det med en tanke på mormor, tänker på dig & saknar dig.Närbild på hängeln i svart-vitt.
Närbild på den embossade swirlen.
Och så på stjärnan, har först lagt på lite glitter & sedan 3D-lack.

1 kommentar:

Scrapkatt sa...

Vad fint det blev med det svart/vita kortet, vackert!!! gillar också detaljerna som den embossade swirlen (varför tar jag inte fram embossfönen oftare?!).
Vilka fina bilder från ditt hem!! Vill också ha det så där fint!! Med två busungar hemma är det sällan vi har fint hemma, men blir så inspirerad av dina bilder, så vackert med allt det vita! Ha en bra vecka! *kram*