lördag 20 september 2008

Massa mums-mums ;0)

Hösten har stormat in snabbt detta år & jag har börjat planera höstfint i vardagsrummet men ett tag till får det vara ljust! Vi blev ju med soffa i veckan & nu är det en fröjd att vistas där. Vår gamla soffa la vi ut på blocket & dagen efter var den såld! Så efter en hederlig storstädning & lite pyntning kommer här lite före-efter bilder & inredningsmys!

Stora stora soffan, fin, men ingen shabby chic-känsla!
Nya möblemanget i sötaste vitt! Lapptäcket & kuddarna har jag sytt själv, gardiner & stickad filt är från Ellos & den riktigt uppmärksamma ser Lantliv ligga på bordet, lite homestaging hi hi!

En liten ängel jag gjort i gips.


De här lilla hus-setet kunde jag bara inte tacka nej till! Pryder nu vår "skiljevägg" i vardagsrummet, gjort av gamla tegetstenar.

Serviettringar i slitet "silver" med Bon appetit på. Hittar gärna flera (har bara 6 st) så vet någon var jag finner fler tar jag tacksamt emot den informationen! Man bör ju ha 12-18 st va?

Liten krona jag köpt på loppis! Och denna lilla dekoration får avsluta detta inlägg, trevlig lördag!

PS: Anna, björken är också en Magnolia-stämpel! DS

Tillägg: husen hittar ni på http://havsviken.blogspot.com/ !

6 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt snyggt med nya soffan! Vi letar oxå ny men det får inte vara för stor... litet vardagsrum.. eller jag vill få plats med matsalsmöbeln oxå! Dom vita Husen va läckra var hittar man sånna?

kram

Miss31 sa...

Vad kul att du oxår fixar vardagsrummet, precis vad jag har ägnat de senaste dagarna åt ;) Kolla gärna min blogg! Verkligen söta hus!!!Trodde först att du hade gjort de, jag har fastnat för fågelhusen vi såg i Helsingborg och tillverkat såna, superkul!
Ha en trevlig helg, vi hörs snart igen!
Kramar Stina

Anonym sa...

OH så fint det blev - ser urmysigt ut!Du glömmer väl inte awarden du kan hämta på min blogg!

//Malin

Anonym sa...

Jättefint har ni!! Gillar det vita men själv törs jag inte ha vita textilier hemma då jag har småbarn.. vi har en ljusbeige soffa och det är illa nog.. ;-)
måste nog "skrubba" den snart.. ;-

Mysigt med det gröna tillsammans med det vita, ser jättefräscht ut.

De tre vita husen har jag också spanat på, såg dem i någon inredningsblogg, kommer inte ihåg vilken.. nu blir jag ju lite extra sugen på att skaffa sådanna. Är de ljuslyktor, så att man kan ha värmeljus i?

Jättekul att du visade bilder på ditt vardagsrum!!

Kram, Erica

Anonym sa...

fina saker och bilder du har kram biggan

Anonym sa...

Mycket fint alltihopa!Du är händig och duktig minsann.Nu är du bloggad hos mig oxå ;)