fredag 29 augusti 2008

KREATIVA LOPPISEN...

går av stapeln på söndag & jag har samlat/städat/sorterat & prissatt ;0) Det blev rätt mycket saker (nähä!) bl a spillbitar, stickers, stämplar, blommor, massa 6x6-papper, tuschpennor, stämpeldynor, diverse dekorationer, lite förvaring, massa hobbytidningar & hobbyböcker, spånaskar, träkroppar, filt & tyg mm! Så ni som kommer förbi lär inte bli besvikna, jag kan nog ensam underhålla hela klientelet, ha ha. Har försökt att sätta ihop mycket till små "gottepåsar" ex 10 papper, 10 band & 10 blommor i en förp osv just för att man ska slippa köpa en massa av samma. Vet själv när man handlar blommor t ex & får 100 av samma färg, jaha, hur många använder man? En loppis för mig blir ju lite miljötänk, någon annan får användning för det man inte brukar själv, eller hur? Och för att ni ska kunna hjälpa till i denna miljöåtervinning får ni gärna hälsa på!

All info finns här: http://www.kreativ365.se/2008/08/24/sa-har-hittar-du-till-loppisen/ men om ni inte orkar klicka kan jag meddela att det blir på Täppan i Lund, vid Järnåkraskolan, mellan 13-16, vi är tiotalet personer som säljer av & om ni inte vill handla, kom förbi & säg hej till en likasinnad!

Nog om det, nu till nästa roliga sak, jag har nämligen VUNNIT EN AWARD! Var inne på Petraso:s blogg & fick syn på de här:


Mumma, tänkte jag, här vill jag vara med & så vann jag! Hur ofta har man INTE vunnit, någon däruppe måste ha sett mig & tyckt att nu är det väl ändå hennes tur (någon som kände igen Lisa Nilsson; Himlen runt hörnet, hi hi) Och häromdagen damp de ner i brevlådan & nedan kan ni se vad jag har använt en del av dem till!

Material: papper MME, Webster´s, 4:an är Thickers, metallhörna Panduro (utgått), hålen gjorda med min Big bite, blommorna har fått lite glitter på sig. Och så ett litet hjärta på vagnen!

Material: papper Dreamstreet (det randiga), de andra är äldre spillbitar, stickers Doodlebug, pärlemodroppar Panduro & så en massa hjärtan!

Over and out!

6 kommentarer:

Miss31 sa...

Lund...hmmm det tar många timmar att åka till!!Du kunde väl bo närmare mig ;) Låter som en jätterolig loppis, skulle jag verkligen vilja gå på!!

Hjärtat Mitt sa...

Lycka till på loppisen! Undrar om du köper på dig lika mycket som du säljer :)
Grattis till vinste. Så roligt, och de passar jättebra på dina fina kort.
Trevlig helg

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Vilka underbara kort du gjort nu igen!!!!! Gillar massor, men det vet du ju!

Hoppas ni har kul på loppisen... fick du mailet med menigslöst vetande?

//Malin

Karin sa...

Det ska bli så kul! Idag ska jag tillverka skyltar att sätta ute vid vägen så nu hoppas ajg att alla hittar dit, det blir en rolig dag! Själv har jag vansinniga mängder med saker så de som kommer och ska köpa blir INTE besvikna :-)

Gunilla/Nilla sa...

Hallo igen!

En supertrevlig loppis, verkligen. Hoppas att det återkommer snart igen. Då ska även jag försöka plocka ihop lite saker.

Dina kort är sååå fina och kul att ha fått se dom i verkligheten. Blir om möjligt ännu finare då.

Vi hörs angående helgen

Sköt om dig och ha en trevlig vecka
Kram/Gunilla

SasSa sa...

Åh, så fina kort du gööör!!!
Massa roliga idéer och så fint du har det hemma.
Gillar allt!!!
Kram SasSa