måndag 15 december 2008

Julkortshysteri!

Sitter just nu med 30-talet kort, kuvert & frimärken & försöker få ihop det som kallas julkort ;o) Det mest komiska är att jag gett alla julkort till mamma att sälja på jobb (vilket är bra) bara för att upptäcka att jag inte har tillräckligt själv..! Så ikväll har jag hypertillverkat julkort & de blev ganska olika min traditionella stil! Bild kommer senare i veckan. Under tiden kommer här kort i tradtionell Magnolia-stil ;o)Har ni förresten upptäckt facebook? Jag var länge en motståndare men nyfikenheten vann över förnuftet (?) så nu är jag själv en facebookare. Det lustigaste är att jag fått kontakt med bl a gamla klasskamrater jag inte snackat med på 15 år, kul att bli uppdaterad! Och visst är det coolt, vilket kontaktnät, både på gott & ont. För människor man inte skulle hälsa på stan chattar man nu med, människor man glidit ifrån stöter man på igen. Jobbar man mot ödet då?

3 kommentarer:

sandra sa...

Åh så fina! Härliga färger/detaljer och jättefint målade:-)

ha det så bra!

Kramisar sandra

Erica sa...

Ja visst är det lite tragiskt att man ska vara less på julkort då man knappt fått iväg dem.. ;-)
Nu längtar jag till att göra lite andra typer av kort och övrigt pyssel, längtar efter att scrappa kort också.. och sy.. och.. ;-)

Dina kort är FANTASTISKA! Du har en speciell stil som jag älskar! Det syns på lång väg att det är Änglahuskort! :-)

Facebook.. ja, har varit där några gånger men föredrar att vara lite anonym på nätet, det är helt otroligt vad folk lägger ut från sitt privatliv där..

Hoppas att du fick iväg alla julkorten i tid och att allt är bra med dig!!

Kram, Erica

Åsa/asamia sa...

Vilka fina kort du gör!!