måndag 22 december 2008

Årets sista julkort!

Hej i stugan! Hoppas ni alla fått ta del av lite julefrid? Det har jag & flitighetens lampa har lyst över pysselhörnan ;0) För ett bra tag sen färglade jag massvis med julmotiv men sen har inte tiden räckt till & de har tittat ledsna på mig. Men igår gjorde jag faktiskt klart allihopa! Så här kommer ett kortinlägg utan like! Resterande fritid har gått åt till att sova lite längre, äta god bullfrukost vid öppna spisen, titta mycket på skidor & filmer! Kort sagt, myst & tagit det lugnt. Idag ska vi dock lämna hemmets lya & ut och kriga i julhandeln, har nämligen två klappar kvar! Ikväll blir det lite julmat & paketinslagning med rim & sigill. Mm, jag älskar dagarna innan jul :0)Fjolårets Magnoliatomte, prickiga hjärtat är en Panduro-chipboard, översta pappret en äldre BG. Swirlarna är Primas & de kommer dyka upp på fler kort, typ alla...

Även denna är fjolårets kollektion, snöstjärna är en clearstamp Artemio, band Panduro.

Liten lykttomte, text KI Memories tror jag, swirl Tim Holtz.

Årets stämplar från Magnolia med sidenband, Bazzills prickpapper.


En av favoritkorten, spetskanten är en Martha Stewart stans, inskaffad på Tradera, är så nöjd med den! Textrutan är en av Inkidos fantastiska julstämplar, tror nästan jag har hela kollektionen...

Det här är favoritkortet! Blandning av papper från bl a Maja design, Tickers text & äldre Magnolior, de är så buttiga :0)

Denna flicka är också himla söt, dessvärre hamnade de stämplade korshjärtan på fel håll, suck... Hjärtan i röd hobbylera har jag vunnit av Petraso!

Och sist men inte minst, ett riktigt frostigt kort, med en hängel av fjolårets kollektion, det bruna pappret är Distress vintage som är utsprayat med minimister & ett smudgeverktyg, det lär ni nog få se mer av, blev en härlig färg!
Till alla er som inte kommer blogga på julafton, God Jul! För er som tittar förbi kommer det bilder på årets gran som jag nu förlikat mig med, hi hi. Nu ska jag ta på mig stridsmunderingen, ha det bäst! Kramelikram!


6 kommentarer:

~Sannasmamma~ sa...

Herregud människa vilka superfina kort!!! =)

Gertrud sa...

Vilka underbara kort, en fröjd att titta på dem. Du är så duktig. Jag önskar dej en riktig God Jul. Kram Gertrud

Anonym sa...

Vilka underbart fina julkort vännen. Om vi inte höres innan JULAFTON så önskar jag dig och de dina en riktigt fröjdefull jul.

//Malin

petraso sa...

Åh va massa fint du gjort!

god jul njut av din favis tid...

Erica sa...

Jisses vad flitig du varit!! Och så fina kort också!!!

En riktigt GOD JUL önskar jag dig! Även om jag kanske tittar in på julafton då.. ;-)

Julkram, Erica

Gunilla/Nilla sa...

Du här lyser flitens lampa. Vilka härliga julkort!

Vill önska dig en riktigt GOD JUL!

Ha det nu så mysigt som det bara går.

Stor kram till dig från mig♥/Gunilla