onsdag 10 december 2008

Tänd ett ljus?

Det kan minsann jag göra, för igår handlade jag en MASSA ljus på Ikea! Mysigt att bara traska runt i varuhuset en lugn måndag. Tyvärr har de inte så mycket shabby chic, så det blev ändå en ganska billig tur ;0)
(vilket iof sig inte är en nackdel påminner sambon, hi hi)
Och idag blev det en ännu billigare tur när jag skulle hämta ut ny astmamedicin! För lilla jag har kommit upp i högkostnadsskyddet & nu är min medicin gratis! En tidig liten julklapp!

Och från en julklapp till en annan så har jag faktiskt gjort något väldigt ovanligt, jag har inte handlat en enda julklapp än! Ska ta en rusch på tisdag ihop med syskonen, mysigt! Även om man är utflyttad sen 2 år (oj, va tiden går snabbt!) är det mysigt att åka in & titta i affärer & fika såklart! Så det blir en helkväll i lilla Malmö! Men innan dess kommer det en lugn myshelg, umgås med mamma på lördag & handla julgran på söndag! Vi ska ju iväg till Dalarna efter jul så vi får ta in granen lite tidigare för att njuta, älskar när man kommer ner på morgonen & granen står så fin med belysning & allt julpynt! Det gör tyvärr katterna också så vi får väl se hur länge den står... Men nu över till dagens skörd av kort, två änglakort, hoppas de faller i smaken?

Papper från Inkido & Papidesign, blå spets Prima, änglarna är bokmärken.

Bling-bling från Prima, snöstjärna utstansad med stans från Carlacraft, papperna är äldre slattar & texten Thickers!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket vackert kort!
//Malin

Gertrud sa...

Ja, de faller verkligen i smaken. Jag tycker att de är underbara. Kram Gertrud

Sara sa...

Så fina korten är, de va verkligen jätte vackra.

Mvh sara

Anonym sa...

Å va glad jag hade blivit om jag hade fått ett sånt rosa änglakort i min brevlåda.. :) Det var helt underbart!