tisdag 2 december 2008

Nyss hemkommen...

& mör som en pannbiff (ursäkta alla vegeterianer...) Har spenderat två hela dagar i pittoreska Alingsås, staden med de sötaste trähus & 15 inredningsbutiker på 35 000 invånare! Jobbat långa dagar så jag lär stupa i säng mycket snart! Men jag ville inte försumma er, mina bloggare ;0) Så först av allt får jag tacka för alla fina kommentarer, värmer långt in i hjärtat! Och sen får jag ju allt svara på era frågor!

Tilda-paret har jag INTE sytt själv, jag tycker mycket om Tilda-figurerna men har inte tålamod att sy dem själv så jag köpte dem på outleten i Malmö när de utgick istället... Latsmart, hi hi.
Brödburken är en gammal historia, 5 år gammal & vitmålad för ett par månader sen för att passa in i nyrenoverade köket. Men jag har sett dem fortfarande på olika ställen så de finns säkert att köpa men kan tyvärr inte tipsa om var... :0( (den är björkfärgad från början)

Nu till något jag kan hjälpa till med nämligen lite mer julinspiration! Så, vad säger ni, ska vi fortsätta i vardagsrummet?

Älskade soffan är uppklädd med egensydda kuddar (har även ett lapptäcke på G i samma stil) Även här fick ett tomtepar & dyra gardinerna pryda sin plats!
Till vänster om soffan har vi schläsongen som står i ett litet burspråk där fönsterna har pyntats med svampar från Elsas hem webbutik, handgjorda ull-tomtar & nedanstående ljusstake.
Denna är inköpt på loppis för 20 kr & är en stor förälskelse ;0)
Vårt skåp har fått ett litet zinkhus från Gårdsromantik webbutik, en Greengate-mugg med hyacinth & en liten zinkklocka på spegeln. Till vänster anas hallen & ännu en liten Tilda-tomte...
Ännu ett litet blomsterarrangemang i en glasboll, även denna köpt på loppis för facila summan 2 kr...

Och så måste jag ju få visa mina "lussekatter" som uppskattar mitt julpynt mycket, mest ull-tomtarna ;0)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen mysigt... Lussekatterna gillas...

//Malin

~Sannasmamma~ sa...

Kul att få kika in hos dig och inspireras =)

Miss31 sa...

Så juligt och fint du har gjort!!Ser att vi även i julpyntsväg har samma stil =)
Jag håller själv på att fixa det sista adventspyntet...ska ut i spöregnet och hämta mossa o granris, har dragit allt för länge på det nu men vädret ute lockar inte direkt =( Hoppas allt är bra med dig,kramar Stina!

Erica sa...

Jättefint du har det!!! Vilka gosiga katter du verkar ha, påminner lite om en av våra katter (den jag har på headern). Det är något speciellt att se katterna ligga och njuta i en soffa.. katter kan verkligen konsten att njuta!!

Kuddarna är jättefina, hade en idé själv om att sy lapptäckskuddar innan jul, men det hanns inte med, som så många projekt jag har igång samtidigt..

Förstår att du gillar ljusstaken, vilket fynd och supersnygg!

Ha det bra!

Kram, Erica