lördag 24 januari 2009

I miljöns tecken del 2!

Från en febersjuk (blää...) Annica kommer här en bild av vad man kan vinna, allt för att spica upp tävlingen lite! Hoppas på många fler tips & bra ideér! För er nytillkomna, titta i fg inlägg för att läsa reglerna!


Och så ett litet kort som får inspirera lite, är inne i en rosa period just nu, hi hi. Nedräkning pågår för Magnolias Valentin-serie; köptak 300 kr! Än så länge är jag riktigt duktig med köpneddragningen, *klappar mig själv på axeln*.

I övrigt rullar livet på, jag tittar mycket på sport för tillfället, både handboll & en massa skidor, håller alla tummar för svenskarna! Om man betänker vilket generationsskifte som skett i handbollslandslaget måste jag säga att jag är djupt imponerad! Så HEJA SVERIGE! Annars tycker jag TV-tablån är sådär faktiskt... Just nu följer jag:

-Top Model (alltid lika kul!) I love Tyra! ;0)

-Let´s dance (Vilket underbart brett startfält!) Tycker Laila Bagge & Niklas Wahlgren är grymma. Och såklart, världens starkaste man, hur kan en så stor kropp röra sig så smidigt?! Sämst är barnsligt gnälliga Kitty... Bit ihop vetja!

Och så läängtar jag till Desperate HW och Så ska det låta. Någon som vet när de börjar?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gumman!
LOVE-stämplarna borde komma i dagarna, ska naturligvis inte köpa så många (HOOOOOST), jag gillar inte en Valentin och sånna andra kapitalistdagar, men men man kan ju vara idealist i tanken - funkar utmärkt!

DUU håll utkik efter mitt nästa inlägg, eftersom du gillar mina dova färger så kommer du får en färgchock!

kram och krya på dig,

//Malin

Anonym sa...

Glömde ju skriva att ditt rosa kort är tokfint, älskar ju rosa!

//Malin

Erica sa...

Jättehärligt kort, älskar rosa själv!! Vad du verkar vara dukitig med ditt nyårslöfte, jag försöker också men inte är det lätt inte.. tur att jag inte är så förtjust i Magnoliastämplar, där sparar jag några kronor.. är mer sugen på Whiff of Joys nya klubbpaket, får se om jag klarar den frestelsen.. ;-)

Måste klura lite på din utmaning/tävling, hjärnan är lite mossig just nu..

Trevlig helg!

Kram, Erica

Gertrud sa...

Kortet är underbart. Mitt sparbidrag innebär att jag köper spets, ljusmanschetter, band och små knappar och annat på loppis. Förvaringsaskar som kan återanvändas från mitt arbete och att man kan byta "grejor" med varandra.Kram Gertrud

Petraso sa...

wow vilket paket!

Jag jag håller mitt köpnedragning bra... nu ska jag spara rejält till loppisarna i vår har massa smått jag vill ha där och ajg har ett bra spartips var inte henmma när mässan är jag att bo i gbg när det är mässor varje månad är inte bra.... I dag var jag på stämpelstudion invigning en och höll mig i skinet... Vilket var Applåder av mig själv... kom förresten på ett spar tips till...
man kan använda Kartonger från matförpackningar att embossa eller göra emenel saker på....

Petraso sa...

fy mini tagent bordet gör inte min stavning så bra... förlåt...

petra/paradise sa...

Hejsan gumsan!
Allt bra? Hoppas det!! =)
Jag tänker dagligen på utmaningen du gav mej en gång i tiden!
jag kommer bara på 5 underligheter om mej själv..jag tänker att nångång när man minst anar kommer man faktiskt på en liten sanning om en själv..som nog ingen annan vet om ;)
Men jag lovar, jag säger till när mina 7 sanningar dyker upp på min blogg! =)
Vilket fint rosa kort du gjort vännen! Härligt med alla knappar =)
Och snyggt med texten!

Stor krya-på-dig-kram till dig!!!
//Petra

sari hänninen sa...

vilka spännande och färgstarka kort du gör - fantastiskt roligt att besöka din blogg!!!1