torsdag 29 januari 2009

Efter att ha jobbat...

h-en av mig länge nu, ex igår 07-17.30, har jag insett att det här funkar inte längre. Så nu har jag tagit ett mycket bra beslut, att arbeta mer lagom dagar & gå hem tidigare, att inse att om jag inte hinner allt så hinner jag inte allt, att vara rädd om mig själv & njuta av livet utanför jobb. För att slumra i soffan på kvällarna, inte orka laga mat, umgås osv är ingen livskvalitet. Så idag tog jag tjuren vid hornen, började 08.30 & gick när det fortfarande var ljust och oj va härligt det var! Tog mig en liten promenad först & nu ska jag laga mat & titta på handboll! Imorgon blir det däremot en lång dag, blir hämtad 05.00 för att resa till Frankfurt, ska på mässa hela helgen & då jobbar man 8-20, typ! Men vi är ett härligt gäng & det brukar bli mycket kul! Och när jag kommer hem blir det ju vinstutdelning i min lilla miljötävling så det är sista chansen nu. Och så måste jag bara avslöja, gissa vem som ska åka till Stockholm den 5 juni & se Bruce Springsteen? Jojomensan det ska undertecknad! Och att vi dessutom ska stanna hela helgen med lite shopping, god mat osv gör ju inte saken sämre! Har sett honom i Göteborg innan & han är en FANTASTISK live-artist så jag har höga förväntningar! Oj, va jag längtar! Och tänk, då är det dessutom försommar, nästan skolavslutning, syrener & vallmo på ängarna, mumma! Med denna lilla spirande sommarkänsla i kroppen, hoppar jag raskt över till kortinspiration, två kort blir det denna gång, med Magnolia- & Hängelstämplar & färgskala lila/rosa & brun, hoppas det faller i smaken?! Ha det gott!


7 kommentarer:

Gertrud sa...

Det var goda beslut du har gjort angående din arbetstid. Man lever bara en gång! Och korten föll verkligen i smaken. Härliga. Ha en trevlig resa. Kram Gertrud

petraso sa...

ja man ska ta det lugnt!

Hmmmm Måste prata med dig vart du jobbar;) Du får hälsa på mitt gäng Inkido dom är på mässan.....

Anonym sa...

Som vanligt toppenfina kort!
Trevlig helg, och har du kollat in de nya Hänglarna i shoppen?

//Malin

NetteR sa...

Så fina kort. Gulligt att sätta stämpeln på vikt blomma. Se till att ta hand om dig själv i första taget det tycker jag är ett smart beslut. Trevlig helg!

petra/paradise sa...

VIlka supersöta kort du gjort!! Härliga detaljer! *mumma*
Stor kram och fortsatt trevlig helg!
kram Petra

NetteR sa...

Har fyra saker till dig i min blogg om du vill ;-)

Petra sa...

Kikar in och jag känner att jag måste lämna en kommentar.
Enormt inspirerande blogg du har.
Så mycket fint.
Hälsningar
Petra (skogstokiga)