torsdag 11 augusti 2011

Hej lilla höst?!

Long time no seen, jag lovar bättring! Och inte kan jag skylla på fullt schema... Veckan har varit en uppvisning i höstmys & inte är det så konstigt, idag är det mulet, regn & facila 11 grader... Hm, jag måste nog köpa höstjacka & boots NU?! I alla fall så har vi träffat lite vänner, jag har sett alla Twilight-filmer, vi har ätit höstmat & Nellie har dessutom blivit förkyld, efter fina bassilusker av sin pappa ;0) Så m a o alla tecken för höst... Och då är det svårt att göra sommarkort, så här kommer ett mittemellan-kort! Och så har jag börjat snegla på julmotiven, ha ha ;0)
 

Annars är det lugnt, jag har landat i att Nellie ska börja på dagis, det kommer alldeles säkert gå bra, jag ser fram emot att börja jobba (80%), komma in i rutiner & njuta av en mysig höst ;0)

Och fram tills måndag ingår en fest, ett besök hos tandläkaren, en mysfredag med svärföräldrarna & en matlagningssöndag... Så m a o hoppas jag inte på stranden ;0)

2 kommentarer:

Annacarin sa...

Härligt dekorerat! Gillar allt du sätter ihop, och det var en härlig text! :)
Stor tjej som ska börja på dagis, tänk vad spännande!
Ha en bra dag!
Annacarin

Cecilia sa...

Vilken stor tjej hon blivit!! Hoppas allt går bra med dagis (är det Freja ni valt? Ska vara ett toppenställe!!)
Hanna sa att hon berättat om gympan, det är Svedala Gif:s familjegympa. Kolla deras hemsida. Man ska inte anmäla sig utan bara dka upp första gången på terminen för att bli inskriven (tror det va ons 14 september). Det är kanon för barnen med gympa! Vi ska gå med Anton (o Klara får hänga på!).
Kram