måndag 24 oktober 2011

Ännu en vecka...

...är lagd till handlingarna & den tillbringades bl a med shopping av vinterkläder till Nellie, en ljuvligt solig promenad i bokskogen (som avslutades med korvgrillning) & söndagsmiddag med mysiga svärföräldrarna igår kväll. Och så tränade jag i lördags, skönt att vara igång igen ;0)

Idag har jag varit med vår ena katt hos veterinären, hon verkar ha fått artros, som är en vanlig ålderssjukdom hos katter. Hon har haltat lite lätt under en veckas tid & nu har vi fått recept på antiinflammatorisk medicin samt glukosamin & åldersanpassat torrfoder. Gör ont i mig när jag inser att våra katter börjar bli "åldringar" men hoppas ändå få behålla dem ett bra tag till. Tur att det finns medicin & hjälp att få ;0)

Och så över till vår dotter, som sen hon började på förskolan, verkligen har exploderat i ordförråd. Ibland hinner vi inte med i utvecklingen! Häromkvällen sa hon "mamma, hjälp mig" när vi skulle ta på ytterkläderna, paff blev jag,  de orden hade hon aldrig sagt förut & nu byggde hon en hel mening! Men sötast är ändå när hon säger att hon vill titta på "Pippi daboop" (Långstrump) hi hi.

Ett litet julkort bjuder jag på innan läggdags, inte med i någon tävling men hoppas det faller i smaken ändå! Från fjolårets kollektion som jag aldrig hann visa (därav julpyntet, jag har alltså inte pyntat än) ;0)
Nu ska jag bädda ner mig, är ganska mör efter träningen (och ja, nu vet jag vad träningsvärk är igen..!)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Vilka fina kort du gör!!! Vad är det för stämpel du använt här den med texten: En hälsning åt alla i juletid...
Vänligen svara till min mail ukarlsson@hotmail.com

Mvh Ulrika i Halmstad