torsdag 6 oktober 2011

Efter en härlig...

..tur till Stockholm med massa inspiration & ideér är jag nu tillbaka i Skåneland. Åkte 05.00 i tisdags & kom hem 21.40 igår så det har varit intensivt, men framför allt roligt! Jag undrar ibland om jag inte har världens bästa jobb?! Kul har jag åtminstone ;0) Och så länge Nellie stortrivs på dagis är vi alla nöjda & glada! Idag sa hon; "akta dig" och "Nellie tvätta munnen" så nu börjar det bli meningar, går så snabbt sen hon började på dagis & hennes förskolelärare är verkligen supergoa.

Och apropå super började ett riktigt bra program idag kl.20, "Drömmen om ett barn". Renée Nyberg följer ett antal personer som vill ha barn & deras resa mot den drömmen, kantad av förväntan, kämpande med IVF:er & adoption. Och våra fina vänner, Anna & Anders är med. Jag är så stolt att de vågar berätta sin historia & jag kommer sitta som klistrad varje torsdag. För dessa pars historia är vår. Del 1 slutade lyckligt för oss, nu återstår att se hur del 2 blir, när det väl blir aktuellt. Men inte än ;0)

Lite i krock med detta ämne visar jag lite inspiration som jag inte kunnat visa innan. Men nu när vi har varit på 2 namngivningar & ett dop har alla fått sina presenter ;0) Jag har nämligen gjort små tavlor till de 3 juniorerna & jag hoppas att de föll i smaken?! Och här kommer de!


En tavla 30x30 cm, som jag har gjort i lapptäckesteknik & sytt runt varje ruta.
Sen har jag färglagt olika figurer & skrivit fina texter. På denna tavla utgick
jag från temat på rummet som var stjärnor.Den andra tavlan var till en liten prinsessa som döptes ;0)

Och så till vårt lilla brorsbarn som vi dessutom är faddrar till, en liten charmör
som gillar rött & blått (eller är det hans föräldrar kanske, hi hi) ;0)
Och utanför skaparhörnan konstaterar jag just nu:

- att hösten kommit till Skåne, alla fina färger kommer fram & så har det regnat & stormat de sista dagarna. Både mysigt & melankoliskt, som det alltid är när naturen går i ide :0)
- att min röntgade fot inte visade upp några frakturer eller allvarligare skador så det är bara att vila sig i form... På lördag är det 4 v sedan jag stukade den, 4 v utan träning & högklackat... En vecka till, sedan ska jag smygstarta ;0)
- att H&M släppt sin Conscious collection på nätet, något enstaka föll mig i smaken & är beställt.
- att Ullared närmar sig med stormsteg, nästa helg bär det av! Fokus blir på julklappar, lite heminredning & små saker till Nellie.
- att det fina stämpeljulkitet från Magnolia nu är färglagt, hoppas på någon timme i helgen att göra kort på!

Nu ska vi boka fotograf & kolla lite detaljer inför bröllopet, sen är det nattdags, ciao så länge!

2 kommentarer:

Martina sa...

Jättefina tavlor! Fastnade fullständigt för den översta, till Matteo.

Tess Ekwall sa...

vilka underbara tavlor!! man blir så imponerad och inspirerad när man kikar runt på din sida!! kram / tess.