söndag 2 oktober 2011

Sköna söndag ;0)

Hej alla glada laxar! Idag är det söndag & ännu en härlig helg börjar lida mot sitt slut! Denna helgen har verkligen gått i loppisarnas tecken! Igår stod jag på den trevliga Scraploppisen i Trelleborg, vi var 11 likasinnade som slog upp dörrarna kl.12 & oj, vad där var folk, jättetrevligt! Många kända ansikten men mest nya, kul att snacka scrap & dessutom sälja samtidigt! Dessutom hade jag supertrevliga "grannar" på varje sida. Jag har nu börjat lära mig vad som säljer bäst & hade gjort många gottepåsar i olika stl, mycket spillbitar & dekorationer i färdiga förp, en hel del förvaring & de stora papperna löst (då sålde de bättre!). Jag hade med mig 3 IKEA-kassar dit & 1(!!) med mig hem så jag ska verkligen inte klaga! Det blev en fin extrakassa till Stockholm (ska dit tisd-onsd). Nöjd & glad, bra initiativ!

Och idag var det barnloppis i Svedala, jag köpte lite kläder (börjar bli svårare att hitta fina saker ju större stl) & en hel del leksaker, bl a fick Nellie många bondgårdsdjur, inte minst hästarna är hon helt galen i. En påse med djur för 25 kr, böcker 10 kr/st & lite fler Mega blocks (större version av Duplo). Sambon köpte ett verktygsset & borren har Nellie gått omkring med sedan dess ;0)

Och så ett kort... Jag har sett att många börjar med sina julkort men det har inte riktigt lossnat här än, några höstkort till verkar finnas i systemet ;0) Men häromdagen hämtade jag Magnolias julstämplar, SÅÅ fina. De ligger nu på soffbordet & färgläggs om kvällarna, så snart bord edet komma lite julkort! Och så lovade jag lite höstbilder på mitt vardagsrum men det är aldrig städat nu för tiden, leksaker, papper, tidningar, böcker, pärmar mm... Kanske skulle visa hur det ser ut egentligen?!

Men först till kortet ;0) Detta blev jag själv mycket nöjd med & därför surar jag lite när jag inte hittade någon utmaning jag kunde använda det i... Grrr... Men men, så är det ibland!


Med en Magnolia-stämpel jag fortfarande tokdiggar ;0)
Och MASSA papper & stämplar, pumporna, spindelnätet & ugglan är alla
från Magnolia!

Färglagd med akvareller!

Pumporna likaså ;0)

Och så en liten glimt på alla dekorationer som ryms här & var..!
Nä, om jag bara hinner ska jag in & beställa julpapper från Panduro, Så många fina ;0)
Ha en härlig söndagseftermiddag & kväll! KRAAM!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lika fint som alla kort du gör, Tack för att du delar med dej så man får lite nya ideer!!!
Kram Therese

Fialia sa...

Hej Annica! Visst var det trevligt på loppisen igår. Hoppas att vi ses snart igen. Kram!

Petra/Paradise sa...

Hallå du vännen!
StampARTic har just nu en utmaning i att göra Halloweenkort, men efter en skiss..så detta kortet funkar ju inte.
Men om du är sugen på att göra ännu ett så finns det ju iallafall en utmaning menar jag ;)

ROligt att försäljningen gick så bra!
Jag skulle också behöva sälja en massa grejer, men jag har nog lite svårt att släppa mina gamla grejer.. :/
Separationsångest heter det visst ;)


Kortet du gjort är jättefint!!

Kram på dej!

SasSa sa...

LJUVLIGT höstigt kort!!! :D
Diggar färgerna såå.
Ha en mysig vecka.
//SasSa

Kimsan sa...

Vilket underbart kort!!

Jag gjorde massor av julkort i somras. Nu får jag inte till det fast jag har massor av härliga papper och underbara nya Magnolior.

Ha det bra!