lördag 12 november 2011

Inte så långt kvar nu ;0)

Ja, nu börjar vår resa närma sig men jag har fortfarande inte fattat att vi ska gifta oss, än mindre att vi faktiskt ska njuta av sol & värme snart ;0) Tänk att man velat gifta sig i många år & nu när det är dags har jag inte ens börjar förstå det! Jaja, nån gång trillar väl polletten ner, om inte annat så när jag säger ja! Och Niklas frågade mig idag om jag börjat på mina bröllopslöften än, ähum, nä det kan jag inte påstå... Ha ha, världens mest oförberedda brud, men kläder har jag åtminstone ;0)

Veckan har runnit iväg i ett fasligt tempo, sambon har jobbat över en del, jag har tränat, läst mycket då jag har någon konstig idé att jag borde läsa ut bokserien innan vi åker så att jag kan ta med mig lätta pockets istället?! Men det är två böcker kvar på 1100 sidor var så kanske bättre att kånka med en av dem ändå ;0)

Igår lämnade jag & grannen in saker till en barnloppis i Malmö. Man lämnar in sakerna med pris & sitt nummer, sen säljer de ens saker & det som blir över får man antingen hämta hem eller skänka till välgörenhet istället. Tycker det är ett superupplägg men inser samtidigt att jag lagt ner ca 5 h på att prismärka mm & att vi kanske får hämta mycket saker i em... Värt ett försök, vem vet, man kanske blir superpositivt överraskad ;0) Det var i alla fall 30 st som lämnat in & de som sorterade igår hade att göra, om man säger så!

Idag blir det barnkalas & ikväll restaurangbesök med goda vänner. Nellie ska vara hos sin mormor & morfar & jag hoppas hon sover bättre än hon gjorde inatt! Hon sov oroligt fram till 01, sen var hon vaken till & från till 05, sen bökades det runt igen men från kl.06 sov hon & vi ordentligt åtminstone... Vi har märkt att när vi gör något på kvällen (ex att jag körde iväg en timme igår & lämnade barnsaker, om jag tränar när hon ska lägga isg, varit på Stand-up mm) så är natten väldigt orolig. Just nu är hon extremt mammig, har koll på mig hela tiden, inte minst när vi sover känner hon efter att jag är där & så drömmer hon mycket, pratar om att månen ska falla ner osv, så det är väl en orolig period, helt enkelt. Då känns det bra att vi ska resa iväg & umgås mycket så hon kan få vara nära mig hela tiden ;0) 

Dagens kort är med hos Cupcake med temat "Textalicioius" & Magnolia Stamp Lovers med temat "En Magnoliastämpel". Den sistnämnda var ju inte alltför svår när man heter Annica så här kommer mitt bidrag ;0)A card in brown and red with a lot of text and dots ;0)

God Jul means Merry Christmas!

One of my favourites in this year Magnolia Christmas collection!

All the layers of paper!

Greetings in yuletide

And some snowflakes, my favourites, I use them all the time ;0)
Nu ska jag tokpyssla, har en timme till sambo & dotter kommer hem igen, ciao!

3 kommentarer:

Violets Corner sa...

Kortet är otroligt vackert, så många vackra detaljer, tack för att du deltar i vår utmaning på Cupcake Craft!

Kram
Maarit

louise sa...

Beautiful card thank you for joining at Cupcake craft this week
Hugs Louise xx

sari sa...

Åååh, jisses så vackert kort! Den har verkligen en underbar julkänsla! Grattis till den studande bröllopet! Tack för att du är med i The Cupcake Craft Challenge denna vecka! Lycka till! Kram/Sari