måndag 9 april 2012

Påsken slut & värmen likaså?

Hej mina vänner!

Då var påsken över, hoppas ni alla haft en bra påsk? Här har det varit bra, mycket fokus på god mat, med kalas på långfredagen & påskmiddag på påskafton! Kan lova att det behövs lite viktväktande denna vecka ;0)

Vi har även varit mycket ute i trädgården & påbörjat ett stort projekt, bilder kommer snart! Men i korta ordalag så har vi tagit bort fula stenari en gång som ska ersättas med singel, grävt upp en del av gräsmattan som ska ersättas med singel, rosor, akleja, lavendel mm & planerar en grill/utekökspalts med pallkragar med grönsaker i ena hörnan. Ett digert projekt, inte minst de vändorna vi tar till tippen med sten & gräs, 5 rundor blev det idag trots regn & blåst. Var tog värmen & våren vägen?

Och så har jag jobbat min första vecka sedan jag blev sjuk, arbetsuppgifterna har hopat sig & det är ganska stressigt just nu, kanske inte riktigt den mjukstart man hoppades på..! Jag har somnat mellan 21 & 22 varje kväll, helt slut! Men ska inte klaga, lika tufft det är, lika härligt är det att åter träffa arbetskamraterna & kreera ;0)

Apropå kreativ så kommer här ett kort! Hann två imorse & hoppas göra något till i veckan. Annars sätter jag min stora förhoppning till Scrapträff i Trelleborg den 5 maj! Då laddar jag med stora korthögen ;0) Läs mer på Systrarna Gretas scraploppis, hade varit kul att träffas ;0)Nu ska jag lägga ut del 2 av möbler på Blocket, sen fortsätta läsa ;0) Tjingeling!

3 kommentarer:

Sinikka sa...

Vilket otroligt glad kort.
Sinikka :-)

JD sa...

fint kort du gjort. Din bloggtext är lite svår att läsa men det är bara min lilla åsikt.
Kram Jessica

Tess Ekwall sa...

ljuvligk kort!!
är såååå glad att jag vann i din underbara candy.
men hittar inte din mail, kan du skicka över den till mig? :)
teresekwall@hotmail.com
kramis och trevlig kväll.