fredag 30 mars 2012

Fredag & frisk ;o)

Äntligen stundar helgen, det är verkligen en speciell känsla på fredagen, en sorts förväntan på den mysiga helgen, eller hur? Jag ska dessutom börja arbeta på måndag så nästa fredag lär bli normal förhoppningsvis!

Men vi börjar med denna helgen som är lugn för vår del. Vi har pratat om att rensa lite bland våra möbler & prylar, har rent för mycket saker! Så lite möbler ska fotas & ut på Blocket, det blir bakluckeloppis den 14 April så en utrensning bland alla saker har sakteliga påbörjats. Har även lagt ut lite kläder på Tradera, ska bli av med de sista sakerna jag inte använder! Våren = rensning = skönt! Det blir även en runda på tippen för maken, så blir vi av med ännu lite saker, trasiga, gamla & oanvända. Tyvärr har vi både vind & källare & ni vet ju vad det betyder: prylar prylar prylar! Någon gång i framtiden vill vi renovera källaren & då är det en fördel om man slipper gräva sig fram ;0)

På söndag ska jag med min mamma på Vellingeblomman (om jag är pigg nog). Jag behöver lite nya påskting, mest till Påskmiddagen som vi har även i år. Lite bordsdekor, duk, servietter mm. Och så ett ris som Nellie ska få hjälpa till att dekorera ;0)

Annars har vi inga planer! Hoppas på fint väder men det verkar bli svalare. Lite värme hade inte gjort fel nu, något trött på kyla, nu vill jag ha grillsäsong, sol & sommar ;0)

Ett Trykk hade en utmaning "grönt + annan färg" som jag anammade. Kommer inte vara med i utmaningen dock så visar kortet här helt enkelt ;0)


En av Magnolias sötnosar fick bli grön! Notera arbetet med håret, tog sin lilla tid jämfört med hur jag brukar färglägga ;0) Stjärntemat kom fram efter hand ;0)

Har insett att det är mycket osäkert om det blir några Påskkort gjorda i år, just nu läggs all ledig tid på framtidsprojekt som "vad vill jag göra i mitt liv", "hur ska jag nå dit" & "vad har jag för verktyg". Därför får kortmakeriet ta en minipaus. Men det ligger en hög med uppgjorda så ni kommer nog inte ens märka skillnaden ;0)

Nu ska jag äta lunch, läsa tidningen & Tradera lite till. Dottern ska hämtas efter ett par enkla ärenden, sen är det fredagsmys! Ha en härlig helg allihopa ;0)

Och glöm inte Blogcandyn i inlägget nedan ;0)

3 kommentarer:

CraftyC sa...

Your card is beautiful. Tilda looks so pretty and I love the colours!!
Clairex

Lori sa...

Gorgeous card, I love all the bits of shimmer, and the star is fab!

Tess Ekwall sa...

wow!! vilket ljuvligt kort!
älskar den gula och gröna färg-blandningen.
och alla små detaljer är verkligen pricken över i'et.
önskar dig en trevlig söndag.
kram från tess.