tisdag 31 juli 2012

Och så kom det lite regn efter solsken..?


Vi börjar med det tråkiga, nämligen vädret (usch,blää, fy). Efter en veckas sol är nu åter regnet tillbaka... (och just nu haglar det..!) Jag är uppgiven & har börjat titta på höstkläder, fundera på filmkvällar, höstjacka, höstaktiviteter, kaminen, tända ljus, chili con carne, grytor, höstskörden osv... Inget ont om hösten men hade gärna haft lite mer sommar först. Augusti är sista chansen så nu håller jag verkligen alla tummar & tår!!! Men har i hemlighet beställt nysläppta serier med julstämplar från LOTV & Magnolia... Ska man tjuvstarta så är vädret perfekt i åtminstone det syftet..!

Och så över till det roliga, nämligen vår sköna semester! En Torsdag åkte vi & söta husvagnen till Öland där vi bodde på Köpingsvik camping, solade & badade, åt gott, grillade mycket, cyklade till Borgholm, shoppade på loppisar & mös. På kvällarna spelade vi mycket yatzy & kort. På Måndagen åkte vi till Karlskrona, där vi låg en vecka på Dragsö camping. Mina föräldrar & svåger/svägerska kom på besök, solen sken & det blev mycket bad! Vi åkte till Sturkö/Tjurkö & tittade, strosade i Karlskrona (jag shoppade en väska, en blus & 3 klänningar) & fortsatte grillandet, yatzyn mm. Niklas passade även på att fiska en del. På campingen låg även ett par andra familjer vi kände så det blev någon gemensam middag & förtältskväll. Verkligen en toppensemester! Med risk för favorit i repris nästa år :0)

I söndags kom vi hem & sen dess räknar man ner sista semesterveckan. Det blir en hel del umgänge, ett bröllop & 40-årsmiddag! Nästa vecka är jag fortfarande sjukskriven men då arbetar Niklas & Nellie är på förskolan så då ska jag bara ta det lugnt. Mår betydligt bättre & har haft hjärtklappning högst 5 ggr under husvagnssemestern. Det har varit otroligt skönt. Ett bevis på att jag tog rätt beslut, att jag har lyckats gå ner i varv & att det går på rätt håll. Hoppas det håller i sig :0)

Dagens kort är en liten sötnos jag blev verkligt förtjust i!

Stämpel LOTV, färgläggning akvarell, träknapp Prima, div tinytypes, papper bl a MME & Magnolia.

Just nu sover Nellie, vi har dragit ner på hennes dagsvila till 30-45 min så nu sover hon till ca 08 på morgonen. Skönt! Idag har hon varit på 2 1/2 årskontroll där de kollade motoriken, språket, sociala färdigheter mm. Hon klarade allt galant & var väldigt långt fram språkmässigt. Vikt 14,5 kg & längd 95 cm. Börjar bli en stor tjej ;0)

Ha det gott där ute, hörs snart igen!

1 kommentar:

Tess Ekwall sa...

men du, vilket underbart kort!! älskar stämpeln!! och färgcombon är ljuvlig!! ett underbart kort!! du är så duktig!! önskar dig en härlig vecka. kram, tess.