onsdag 17 oktober 2012

Heminredning!

När det gäller inredning & möbler har det varit stiltje här hemma ett tag, men nu känner jag hur energin kommit tillbaka för att fixa lite. Så här kommer lite saker som jag gärna skulle vilja addera till vårt hem.
 
 
En underbar (& dyr, 1595 kr!!) brödburk från Bagaren & Kocken. Den vi har är ett tioårigt exemplar i björk som målades vitt men nu mest ser självmordsbenägen ut. Röd passar ju till Mina Kitchen aid-prylar & jul samt är en härlig färgklick så den färgen var ganska självskriven. Eller en i creme om man skulle tröttna?

Min man & jag har en intressant diskussion, han vill nämligen inte ha böcker framme (?!) vilket jag tycker är jättefint. Så en pockethylla String hade passat ypperligt i vårt sovrum men tveksamt om det blir så... Bra pris i alla fall, ca 1000 kr ;0)

Därför tänkte jag föreslå en sådan här i vardagsrummet istället. Hemnes underbara virtrin/bokskåp suktar jag efter varje gång jag är på IKEA... Visst är den fin? Och nu när maken börjat riva i källaren kan ett av våra 3 (!) skåp flytta ner där, då får detta plats! Pris 2995 kr, som hittat? Nja...

I sovrummet har vi en sirlig sängstomme i vit metall, som jag haft sedan jag flyttade hemifrån -99! Men då vårt sovrum är litet & sängen har så höga gavlar skulle jag vilja öppna upp ytorna med denna fina från Ikea, Hemnes igen (2595 kr). Inte heller här är vi eniga så vi får väl se vad som händer. Men denna finns i 180 cm bred & vår nuvarande är 160 cm bred, vilket är för litet när dottern kommer på nattliga besök ungefär... varje natt!! Skam den som ger sig ;0)

Nu ska jag snart hämta dottern men först lite pluggande. Är kanonförkyld så hoppade öven bokcirkeln vi hade idag & hoppas på snabb förbättring! Åkte förresten buss till skolan igår, ska snart börja åka 100% kollektivt, avkopplande men man förlorar tid, ca 1 h utökad restid varje dag. Men jag har ju i o f sig inte bråttom & ska varva ner så... ;0) Ha det gott där ute!

1 kommentar:

Rune sa...

Snygg stringhylla och som du skrev, kanonbra pris!