måndag 29 oktober 2012

Jultidningar & hemtenta!

Hej där ute! Hoppas allt är bra med er i den begynnande hösten? Vi har haft minus här ett par dagar men ingen snö än så länge. Igår tillbringade vi hela dagen i skogen (bokskog i de vackraste färgerna) då delar av släkten sprang Yddingeloppet. Avslutades med korvgrillning, underbart. Jag har sovit gott i natt kan tilläggas ;0)
 
Idag är det dags för hemtenta två av fyra (klarade den första, tjoho) så det böir ett snabbt inlägg. Men julmumsigt ändå ;0)
 
Börjar med lite pyssel som ska hänga på dotterns dörr till jul, en version av den klassiska dörrtagen.
Utklippt ur en 30x30 ark naturkartong, ihopsydd på maskin & dekorerad med en klassisk Magnolia (svag som attan för de gamla änglarna!).


Målad med akvarell på 300 g papper. Cirkeln är utstansad m h a Spellbinders klassiska dies. Texten är skuggad & glittrad.


Och tiny type används friskt fortfarande ;0)

Kanten är gjord med två mönstrade papper som jag använt Martha Stewart-stans på samt ett sött dekorband köpt i London. Hjärtat är min sista av Heidi Grace chipboardhjärtan, mycket uppskattade ;0)


Lite snöflingor & träknapp med Floss.

Och så måste jag ju visa alla jultidningar som börjar droppa in i butikerna & som jag köpt, mums, säger jag bara!! Jag köper högvis med tidningar till jul & sparar dem så just nu har jag tidningar sen 6 år tillbaka, som det bläddras i friskt varje jul. Då får man verkligen fram den rätta känslan (& glögg med pepparkakor hjälper också till..!)
Nu ska jag ha tenta, ha en mysig måndag där ute!

1 kommentar:

Lisa sa...

Vilken fin strumpa Du gjort!
Trodde några sekunder att det var en hänglar - stämpel men ser ju att det är en gammal hederlig Magnolia ;o)
Mysigt julig!

Kramar Lisa