tisdag 11 juni 2013

LYCKA!

Jag har legat lite lågt med IVF:en, man är rädd för att den bräckliga lyckan ska visa sig vara tillfällig. Med det sagt vill jag berätta att det blev ett plus på graviditetsstickan den 20 maj. Jag hade mått rätt dåligt flera dagar innan så gissade att det kanske var positivt men man vågar inte hoppas. Men tiden har rullat på och igår var vi på ett tidigt ultraljud på vår IVF-klinik. Då vi satte in två embryo var det lite extra nervöst! Men det är ETT barn i magen ;0) Han/hon är nästan 16 mm och jag är daterad till vecka 9! Så fort vår läkare sa att där var ett litet embryo med tickande hjärta började jag storböla & fortsatte hela vägen ut till bilen, blir en sån emotionell härdsmälta. Vi är så klart oerhört glada men har inte riktigt landat än. Jag har måånga graviditetssymptom och mår illa och sover mest hela tiden. Lycka, tacksamhet och en försiktig optimism är våra ledord just nu.
 
Idag ringde jag MVC för inskrivning och fick tid på fredag. Blev svullen ganska tidigt med Nellie också, därför är det inte så förvånande med en bula redan! Så här ser jag ut just nu:
 
 
 
Förutom den positiva graviditetsbubblan har jag skrivit CV och personligt brev, 8 år sedan sist. Herregud! Och så har jag sökt jobb på Platsbanken. Vad som slår mig är att det finns verkligen tonvis med sjukt tråkiga jobb. Sad but true.

Nu ska jag äta lunch & sen vila. Dags att hämta dottern kl.14 & idag ska vi hem till mina föräldrar och mysa. Lekplats, strandhäng & glass, det kan vi leva med. Härligt väder gör en så glad!! ;0)

Kram på er därute!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och STORT grattis!

Har följt din blogg ett tag och vet vad ni har/går igenom, gjorde samma resa för drygt två år sedan, även den på Cura ( inte nöjda alls med kliniken, men vad gör man inte). Det är så fantastiskt och ofattbart att ett barn kan bli till på detta vis, svårt och enormt stort att ta in.

Njut, njut och njut nu av den fantastiska tiden ni har framför er och än en gång stort grattis!

Kram

Cecilia Nordqvist Nilsson sa...

Yes!!!!! :)

Therese Larsson sa...

Stort grattis och lycka till!! Blir jätteglad för din skull, vet hur det är att kämpa. Kram Therese

Lisa sa...

Stort grattis! Håller båda tummarna. Kram, kran