måndag 3 juni 2013

Sommarlov eller nja...

 
Hej därute på er!
 
Dottern sover, maken fixar tvätten & jag har en datorkväll. Lugnt & skönt alltså. ;0)
 
Mitt sista skolarbete lämnades in i torsdags, så himla skönt! I fredags hade vi skolavslutning & idag startade mitt "sommarlov"  d v s jag skrev in mig på arbetsförmedlingen som arbetssökande. Man blir lite paff även om man hört hur det går till. Vi skrev in alla arbeten & utbildningar jag har på meritlistan, sedan fick jag tre datum där jag skulle ringa och berätta vilka jobb jag sökt, i slutet på juni, aug och september. Nu vet jag ju hur man skriver cv med mera, men ändå lite förvånad, inga möten, guidelines osv. Så jag står liksom på mina egna ansökanfötter. Jaja, ska nog klara det också.
 
Med mig som arbetssökande får Nellie gå tre dagar/vecka på förskolan, tisd-torsd 9-14. Så det gäller att roa henne & mig i sommar. Min pappa & svärfar är ju pensionärer & min mamma & svärmor lediga lite i veckorna så kommer nog hänga lite med dem. Och så har jag tonvis med fina vänner som kommer få leka med mig i sommar ;0)
 
Ännu ett prinsesskort är gjort, i ganska kalla färger, fick matcha herr groda helt enkelt!
 
 
Tårtpapper doppade i te, blir så här fina. Orkade jag göra det själv? Näää... Etsy, faktiskt.
 
Lilla froggyn & prinsessa med glitterstickles på kronan

Blommor & bling-bling måste man ju ha ;0)

O lite fjärilar! Texten är egen design.

Och så lovade jag lite bilder på loppisfynden. Ännu inte fotat fynden från tidigare helger men detta köptes på Månstorps loppis/Västra Ingelstad i söndags. Första gången jag var där när de öppnade & oj, vilken skillnad, så mycket fint! Kunde knappt släpa allt :0)
Mycket krukor (& två söta pottor) till trädgården men fyndade även porslin, glas, matlådor i plåt och en fin korg samt ett durkslag. Matlådan i plåt kostade 10 kr (Tradera ca 60-100 kr/st), den fina porslinskannan 5 kr (!), glassakerna 5 kr/st och korgen 25 kr. Pottorna tog de däremot bra betalt för, hela krukhögen kostade 150 kr. Men å andra sidan är det vad en vanlig stor kruka kostar på Plantagen. Det gula i bakgrunden är en rullebör (skottkärra) till söta dottern. Tittade på en i ful plast på Toys R Us för 180 kr, denna i plåt kostade 30 kr. Nöjd? Definitivt! :0) Och så hade jag med mig en klasskompis & hennes väninna från Malmö, de tyckte det var super. Har varit med henne på secondhand-butikerna kring Möllan/Folkets park & fått nippran på de dyra priserna. Så jag förstår prisglädjen ;0)

Nu blir det lite TV & sen nattedags, ha en mysig kväll allihopa!

1 kommentar:

Tess Ekwall sa...

visst är det skönt nu när man är klar med det sista i skolan?! själv tyckte jag faktiskt att det var ganska skönt att hoppa i jobbkläderna idag och slippa tänka på skolarbeten och tentaplugg. vilket fint kort du har gjort, gillar färgerna och stämpeln är verkligen super söt och sååå fint färglagd! önskar dig en härli kväll och en fin sommar kram, tess.