måndag 29 september 2008

Elle belle bi...

eller hur det nu stavas... Jag har så många fina bilder att visa att jag blir helt matt... Men jag följer mitt löfte i förra inlägget & börjar med halloween-kort som jag gjort förra veckan! Fick världens inspiration en kväll & frossade loss! Här kommer lite av det jag gjorde:

Djävulshängel målad med akvarell, papper DCWV, MME, Glitz. I högra hörnet anas något, det är HALLOWEEN stämplat, glittrat & 3D-lackat, men det syns tyvärr väldigt dåligt...

En av de bästa Magnoliorna på länge! Även staket & spindelnät i hörnan är Magnolia-stämplar. Papper MME, textstickers Panduro.

Vampyrhängel, MME-papper ur deras halloween-serie (köpte ett kit på Magdas) Stjärnor MM, prickarna är 3D-lack, fladdermusen är Magnolia.

Och så har vi ju min lilla Stockholmsresa! Denna gång inriktades det mest på fest så om sanningen ska fram har jag inte sett mycket av Stockholm... Lite synd men man kan inte hinna med allt... I alla fall: jag anlände på eftermiddagen & sen gick vi lite i affärer på Söder. Hittade en jacka (på H&M!) och en kjol & benvärmare på Gina..! Ironiskt egentligen, varför handlar man i de butikerna när man är i Sthlm??? Jaja, vad ska man säga... Fredagskvällen avslutades i alla fall med restaurang & mingelparty. På lördagen fick vi fixa lite till väninnans avskedsfest; musik, dricka, is mm. För att hämta is var vi tvungna att köra bil & gissa vem som fick köra?? Stockholmsrookien a k a lilla jag... Det gick bra, jag gillar ju att köra bil! Det jobbiga var inte trafiken eller att man körde någon annans bil, det var alla dessa backar, upp upp upp & sen ner ner ner... Jag gillar inte karuseller & detta var inte långt ifrån, e man van vid platta landskap d v s skåning så e man ;0) Även lördagkvällen gick i festens tecken, mingelfest i den sjukaste lägenhet jag sett... Jag säger bara golvvärme på balkongen, så fattar ni nog att den var påkostad. Och att den hade utsikt över hela Stockholm gjorde ju inte saken sämre... Hade himla trevligt men igår var jag hyfsat mör... Nattade 22.30 hi hi. Får väl visa någon festbild?

Jag & Lina

Mingel med Linas halva släkt!

Och sist men inte minst, en liten award från Malin! Den skickas vidare till alla glada laxar som tittar in!

I nästa inlägg kommer en massa heminredning; nyinköpt, loppisfynd & en skymt av kaklet som, hör & häpna, är på väg upp! För när jag festade i Sthlm slet sambon & svärfar med kakeluppsättning, får nog resa oftare ;0)

8 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Verkar ju ha varit en trevlig resa!
Vilka fina kort - så söta barn.

Kram Maud

Anonym sa...

Nämen duuuuu va söta kort du gjort!!
*Meeee lööööv* =D
Tusen tack för inspirationen du ger med!! =D
stor kram Petra

Anonym sa...

supersöta kort!! gillar speciellt det översta! men så är jag ju stort fan av rosa.. :-)

verkar som du haft trevligt i Stockholm!

självklart får du ta en "biljett", bara roligt att du vill det.. :-)

ser fram emot ditt nästa inlägg, du inspirerar massor med dina inredningsbilder! är väldans sugen på de där husen, mysigt med ljus i dem nu då det är så mörkt om kvällarna

kram, erica

Anonym sa...

Wow partypingla verkar du vara!
och Halloween kort man blir ju helt imponerad så läckra kort du gör!!!!

Anonym sa...

ÅHHHHH vilka fina kort, jag har ju hmmm köpt alla Halloweenstämplarna från Hänglar och flertalet från Magnolia, jag som ärligt HATAR hela grejen, men vem kan motstå de små sötnosarna, får väl dölja pumpor, spindlar osv osv, men Dracula är ju skit nice, älskar ju VITLÖK!

//Malin

Hjärtat Mitt sa...

Det är ju inte så ofta som vi skåningar åker till Stockholm kanske :)
Det låter som om du har haft en härlig resa i alla fall. Och visst är det skönt att få resa iväg några dagar.
Dina kort är bara så söta. Du får verkligen till kompositionerna.
Ja, gjuta är ju bara så roligt. Äggen är faktiskt vanliga påskägg i plast. Det svåra är att "sätta ihop" dem med betong i. Mina blev lite plana på undersidan, men det gör inget. Man ska nog vänta med att försöka sätta ihop dem tills de torkat lite. Eller så ska man göra en halva först och sätta ihop dem när man gör den andra halvan. Jag får testa vilket som blir bäst.

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Jag bara älskar kortet med djävulsängeln!

Kjam..

Anonym sa...

You could easily be making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo software[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses little-known or misunderstood methods to build an income online.