onsdag 8 oktober 2008

Babyboom!

Ja, det är det i vår umgängeskrets nu & därför har jag gjort lite kort i den andan! Men först en liten uppdatering av vardagen!

Stegräknartävlingen har gjort mig så flitig att jag idag gick från sambons arbete, ca 30 min, till mitt jobb & på andra hållet vid hemgång. Så inte nog att jag förbränner lite kalorier, jag är snäll mot miljön också! (jodå, en stor klapp på axeln ger jag mig själv hi hi) Och från utemiljö till innemiljö för idag har det fogats kakel! Blev såå fint, höjer liksom hela köket! Så jag ska faktiskt bjuda på lite köksbilder snart, ni får bortse från vissa svackor ;0) Men förutom en handfull småsaker kvar är det faktiskt färdigt *jubel* & jag har givetvis lite nya inredningssaker att visa som ska pryda sin plats. Samtidigt håller jag på att sy gardiner till vardagsrummet, har idag fållat & sytt 32 meter taft, puh... Givetvis tog undertråden slut 5 ggr, trådspänningen var dålig, jag stack mig på alla j-la nålar osv... Men skam den som ger sig & nu ligger det gardiner & tittar på mig, dessa ska upp imorgon, vardagsrummet ska göras höstmysigt & så ska jag köpa purpurfärgade cyklamen, me like! Gillar att göra det ombonat med massa kuddar, plädar & levande ljus ;0)

Hängel på måne, en av mina favoriter. Detta kortet är tillägnat alla dem som inte kan få barn på naturlig väg & får gå den långa vägen, ge inte upp hoppet & var rädda om varandra!
Denna Magnolia har också blivit en favorit & passade perfekt med textstämpeln "Gud som haver" vilken är stämplad på ett efterrättspapper.
Det sista kortet är totalt kopierat från Muhren, den färdigmålade stämpeln hade tittat på mig länge så jag valde enklaste utvägen ;0)

5 kommentarer:

Hjärtat Mitt sa...

Så flitig du är!
Jag saknar faktiskt den tiden när jag alltid gick till jobbet, i vilket väder som helst. Nu är det alldeles för långt, tyvärr.
Jättesöta barnkort du har gjort.
Ser fram emot lite köksbilder :)

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Oh så mycket fint du gjort!
jag gillar verkligen hänglakortet...

//Malin

Erica sa...

Du är verkligen kreativ, ena kortet efter det andra, alltid lika fina. Min favorit blev det mittersta Magnoliakortet, så ljuvligt i färgval och dekorationer, helt i min smak.
Längtar efter lite pysseltid i helgen, jag ska också sy gardiner!
Kram, Erica

Anki sa...

WOW vad flitig du är med både steg o kortmakeri, bra jobbat tjejen!

Gillar hängelstämpeln massor jag med!

BellaMio sa...

Åh vilka vackra kort du gjort!!

Mittenkortet gillar speciellt mycket, det blir så stämningsfullt med stämpeln.

Tack för titten!