lördag 4 oktober 2008

Kaklet är på väg upp!

Ja, idag sattes faktiskt den sista kakelbiten på plats & i veckan ska vi börja foga, ska bli så skönt när det är på plats! Och i ren inspiration började jag även måla vår brödburk vit, så den matchar! Nu har vi bara kvar någon sockel, ett inbyggt vinställ & en list mellan ugn & micro, sen är vi klara! Tjoho *skutt skutt* Och från skutt till steg, för stegtävlingen på jobb fick mig ut en tidig kväll & jag fotograferade naturens alla färger, kanske kommer lite sådana bilder snart? Nu ska jag ta ut en äpplekaka ur ugnen & sen göra vid mig för kvällens umgänge, ha en mysig lördag!


Kaklet sätts upp, ska vara jämnt jämnt mellan dem.
Krok från Indiska med handdukar från Ib Laursen.
Och så vår lilla arbetsbänk till höger om ugn mm. Porslinsburkarna fick en hylla från Ikea, men tips: köp konsolerna någon annanstans, sämsta lösningen med hål på baksidan, svårt att få det rätt, sambon hade knappt något hår kvar på huvudet efteråt ;0)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hsten är här det ösregnar och blåser men det är mycket vacker ute nu när alla färger kommer till sin rätt, men jag gillar ditt nya kök bättre än hösten det måste jag säga!

//Malin

Miss31 sa...

Ser ju ut att bli kanon det där!!Ser att vi har likadana saker och smak lite då o då du och jag ;) Burkarna du har på hyllan har jag i vitlöksburk!Jättefina!!Så skönt att få färdigt i köket!!Kan säga att det är INTE vårat trots att vi har bott här i snart 1½ år...beställde spiskåpa för två år sedan och den är fortfarnde inte levererad...suck! Ha det så bra i ruskvädret, kramar Stina!

Erica sa...

Ser jättefint ut, gillar hyllan och de fina burkarna, helt i min smak.. har också en liknande gammeldags våg, vad fint att ställa en växt i den, måste testas.

Vet inte om du sett mitt inlägg, men det verkar som om papperen kommer till Sverige:

http://www.scrappiz.se/phpBB/viewtopic.php?t=53220

Hoppas du får en trevlig kommande vecka!

Kram, Erica