måndag 2 februari 2009

Tävlingen avklarad!

Jag är så mållös, oj vad många underbara tips i miljötävlingen! Jag hade stora problem när jag skulle kora vinnaren men efter lång betänketid kom jag fram till att trägen vinner! Så vinnaren blev ingen mindre än.... NETTE R!! För många användbara tips uppdelade i många kommentarer, vilket jag tycker visar att man fortsatte tankekedjan! Och därför kom på mer & fler tips! Nette, maila mig din adress så kommer där snart ett mumsigt paket på posten!

Jag vill också göra några hedersomnämnande:


-Karin B, som inte låter barnen få McD-leksak, suveränt kul, tyder på allvaret i ens miljötänk och att man ändå har glimten i ögat! Jag kan tänka mig att många föräldrar tycker illa, därför kommer här en "go girl"-kram!

-L8, som hade mycket, för mig, ny information, jag ska genast avbeställa telefonkatalogen!

-Hanna, för den utförliga informationen om tvättnötter, även detta nytt för mig, ska beställas omgående!


Och ärligt talat, detta var nog den roligaste och samvetsbästa tävling jag gjort, inte omöjligt att det blir ett större projekt! Och för att infon ska gå vidare, jag hoppas på ett mail/blogflöde, har jag sammanställt alla tips i ett dokument! Jag kommer lägga ut den på bloggen så snart jag kan! Men, trots viss tekniskt kunnande kan jag inte hitta hur jag lägger ut en textlänk, varken i inlägg eller som en gadget! Någon som kan hjälpa mig? För jag vill att informationen ska kunna hämtas & läsas, kanske mailar man den till sina kompisar, arbetskamrater eller släkt eller bara skriver ut den & har på kylen?! (visserligen miljöpåverkan men om man gör några av sakerna på listan borde det jämna ut!) Hoppas på snabb hjälp, vet att det finns många tekniktöser i scrap-världen, hi hi.

Utöver tävlingens sammanställning & korande idag har jag inte gjort många knop, för jag är sliten som få... Mässan var megastor & avklarades inte helt ens på tre dagar. Jag har haft stegräknare & legat på ca 13000 steg per dag! Har jobbat 12 timmarsdagar och sovit som ett barn på nätterna, hi hi. Men denna mässresa är faktiskt superkul ändå, för mina arbetskamrater är härligat underbara, vilket gäng, vi skrattar, diskuterar & kämpar ihop! Och dessutom, mitt i allt jobbande stötte jag på Magnolias monter! Och fick se deras nästa motiv, jag grät nästan av frustration att man inte får köpa... Oj va fina de är, måste nog ha några stycken faktiskt ;0)

Så idag är planerna: till apoteket & köpa astmamedicin, handla lite mat, äta tacos med sambon när han kommit hem & så ska vi se en film! Jag orkar inte ens pyssla & då blir man ju lite orolig, ha ha. Men jag kommer väl igång i veckan, har några färdigmålade motiv som tittar på mig!
Nedan kommer att glatt kort, hon är ju bara så söt! Så njut av dagen & ge era nära & kära en extra kram, för vad vore livet utan dem?!

Namnlösa spillbitar, stämpel Magnolia, grattis-cirkel Panduro, knappar har flata pärlor på sig, bladen är en stans.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så gulligt fnisskort... Gillar gentligen inte den Tilda men du har använt henne på ett sätt som gör att jag kanske borde plocka fram det - jag blev sugen på det nu.

//Malin

NetteR sa...

Mailat dig nu och tack :)
Som jag skrivit i mailet så är det hör den absolut bästa blogg-tävlingen jag medverkat i. Supereloge till dig. Vet tyvärr inte hur man gör för att få till det tekniska men hoppas du får hjälp med den biten. Sänkt temperaturen i huset som Petra hade gjort har vi nu också gjort till 19gra och ca 18 i sovrummen. Jag som är den enda i familjen som fryser bär numera dubbla tjocksockar men vad gör det så tack Petra för att jag fick tummen ur och äntligen sänkte värmen!

Tvättnötterna som också införskaffas.

Ser fram emot mer miljövänliga scrapprodukter i världen också för det saknar jag men jag tror stort på att det kommer att komma framöver.

Kram

Karin B sa...

Tack för hedersomnämnandet!

vårt lilla hus sa...

*hihi* Gud va GLAD jag blev av det här kortet =) Sitter och ler för mig själv i soffan =)
Fina kort du gör *kikar vidare*
Kramar HElena