onsdag 20 maj 2009

IVF-resan del 2...

har nu tagit sin början! Får väl börja att berätta hur det gick med vår behandling? Man kan väl summera historien med att jag svarade bra på medicinen & mådde skit, hi hi. Men det blev 16 ägg vid äggplock varav 9 befruktades. Av dessa delade sig 3 fint & i mitten på april fick vi vårt lilla embryo tillbaka & två till frysen. Cura-kliniken i Malmö har lång "ruvartid" & vi fick inte testa förrän den 5 maj, på dag 19. Då hade vi redan tjuvtestat dag 15 & 17, vilket visade negativt. Jag bröt ihop, skulle beställa träningscykel osv men resultatet lät ändra på sig & det blev ett litet plus på stickan den 5 maj! Jag har givetvis inte vågat berätta det här, visste ju inte hur det skulle gå men idag, mina kära vänner var vi på ultraljud & fick se lilla pyret, 11 mm med tickande hjärta! En sån fantastisk känsla, vi bara ler & svävar på moln! Vi vet dock att det är några veckor kvar innan missfallsrisken minskar men jag kunde inte hålla tyst längre ;0) På fredag ska jag ta det STORA steget & ringa MVC för inskrivning ;0) Och säger som berättaren i tjuren Ferdinand; "de var sååå lyckliga" ;0)

Nedan kommer ett litet kort, det nästsista i min lilla hög så det blir allt snart lite pyssel ;0)


14 kommentarer:

Helena sa...

Så kul att höra att det har funkat!Mina ögon blev en aning fuktiga när jag läste dina rader ;)
Tusen kramar till er båda!
Helena

Lisa sa...

Kram IGEN!

Rimna sa...

Vilken glädje!

Jag önskar er all lycka!

Anonym sa...

Jag är så glad för eran skull men det visste du ju...

Inskrivning... spännande

KRAM

//Malin

Annika sa...

Grattis, lycka till:)
Annika

Karin sa...

GRATTIS!!! Det ger hopp att det kan gå bra! Jag har inte kommit så långt som till IVF ännu men det knapras hormoner för brinnande livet för min kropp vill inte bli gravid på egen hand... (PCOS). Jag håller tummarna för att allt ska gå väl!
Kram
(pysselloppis) Karin

Petraso sa...

*lippar* Fy fasiken va kul!!!! så wow att det funkade på första......
Håller tummarna på att det går bra.... LÖVVVVVVVVVE

Nina sa...

Grattis till ert lilla frö!! Håller tummarna att resterande veckor går lika bra :)

Kram!

Erica sa...

Åh Annica, vad roligt!!! Är så glad för er skull, har följt vad du skrivit här på bloggen.. hoppas att resten av tiden går bra också.

Stor kram och STORT GRATTIS!!!

Erica

~Sannasmamma~ sa...

Jaaa!!! Härligt =)
Håller tummarna för att de går vägen!!

Stor kram =)

Anki sa...

Åh Annica, så oerhört GLAD jag blir av att läsa här idag och jag känner såå igen er känsla och LYCKA!!! Vad härligt att det funkade på första underbart ju...

Mina varmarste gratulationer till er och ert nya lilla liv...

Jag blir helt piggig på armarna här. Jag sade ju att det funkar bra bara vi får dit embryona där de ska vara. Vilken LYCKA!!!

Håller nu alla tummar och tår jag kan....härligt....snart kommer tröttheten tror jag och då får vi väl se mindre antal kort här i bloggen men det står jag såå ut med när jag vet vad tröttheten beror på.

WOW så glad du gjorde mig nu! Jag blir det varje gång livets små mirakel kommer till oss.

GRATTIS än en gång kära provrörsmammavän!!!

Kram från Anki

Dixie sa...

Grattis igen sötis! Nu hoppas vi på att det är vår tur snart :-)
Kram!
Angelika

Familjen Fransson sa...

åh, stort grattis till det lilla pyret! Vi är verkligen glada för er skull! Önskar er lycka till med de kommande veckor ni nu har framför er!

Jenny J sa...

Stort Grattis & många kramar!

/Jenny