måndag 11 maj 2009

Jag ska inte sticka under stol med....

att kortmakeriet har haft rätt låg prioritet under en bra tid, känner att det hänt mycket på de här månaderna + att:
- jag har börjat tröttna lite på att stämpla & måla motiv...
-det är vackert väder ute
-utrensandet i hemmet har kommit först!

Denna helg har det varit fullt upp även utanför hemmet. I lördags började vi gå igenom farmors saker, usch, det var jobbigt. Dels för att allt påminner om famor, dels för att det känns konstigt att rota i någon annans lådor... Men nu är det värsta gjort, skönt. Dessutom är min släkt himla bra, inget bråk, alla var överens om att de helst ville ha ett minne av farmor, skönt! Man har hört sådana mardrömshistorier annars!

På lördagen hann vi dessutom med att se en fotbollsmatch & att gå på 25-årskalas, måttligt pigg när man kom hem...
Igår tog vi världens tag här hemma. När vi flyttade sovrummet har bara det gamla skröfset stått kvar & samlat damm, har sett för j-ligt ut faktiskt! Så igår rensade & slängde vi en massa, härligt! Nu är det skinande rent & tomt, givetvis började det klia i sambons renoveringsnerv direkt men han har lovat mig att vi gör färdigt de andra rummen först innan han börjar på det sista rummet här uppe!

När jag kollade högen med de sista korten jag gjort var det rätt kul att se att jag har en turkos-vit-röd period, så här kommer 4 kort i olika storlekar men samma färger ;0)








Nu ska vi ära middag & se en fantasyfilm Seeker, the dark is raising, (eller ngt åt det hållet) på rekommendation av kusinen ;0) ha en solig kväll!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen, härliga kort du hade i din agömmor, jag har inga kort i gömmorna och inget vidare produceras.

Hoppas att allt är bra med er, kram
//Malin

Anonym sa...

En liten hälsning från Inger (mamma Ingrids kusin)

Anki sa...

Hejsan vännen!

Nu har jag läst in mig på det mesta hos dig, jag har haft så mycket ok o kring mig och en massa tråkigheter även roligheter förvisso men Åh så GLAD jag blir av att läsa att ni just nu håller på med er IVF och jag håller alla tummar och tår för er det vet du, jag vet ju hur det är man pendlar oerhört dels pga hormonerna som spelar sina spratt med oss men även längtan, förhoppningar men även den stora förtvivlan emelllanåt, livets prövningar är många men skam den som ger sig och positivt tänkande tror jag är bra men är inte heller alla gånger så lätt. Hur långt är ni i processen nu? Dags för insättning snart? Eller har jag missat det kanske? Du skiver ju en del text så det kan vara jag som missat :) Ja jag är såå nyfiken och följer er resa med spänning, hopp och förväntan och du vet hur du kan få tag i mig om det är något du undrar över eller bara vill prata. Inte lätt för dem som inte varit med om denna resa att fullt ut förstå allting det handlar om för oss.

Många kramar och lyckönskningar
Kram Anki

Riet sa...

What a beautiful cards,l love the images and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.x