tisdag 5 maj 2009

Var tog sommaren vägen?

Hm, just nu är det mulet, blåsigt, regnigt & 7 grader ute, yerk... Kanske skulle tända en brasa ikväll... Känns lite konstigt med tanke på att det är mindre än 3 veckor till folk börjar ta studenten! Vet inte hur ni känner, men jag blir supernostalgisk när alla är så härligt lyckliga & har drömmar & förhoppningar om framtiden ;0) Ungdomens härliga framtidstro, sa Annica medelålders, hi hi.

Annars rinner livet mest iväg, just nu syr jag på mitt lapptäcke & har gjort lite kort, läser även mycket böcker, en bra verklighetsflykt ;0). Imorgon bär det av till begravning av farmor. Begravningar är ju ofta väldigt känslosamma och jobbiga med alla tårar men jag tycker det ändå känns bra med ett avslut & jag vet ju att farmor tittar på oss från ett moln i himlen ;0)3 kommentarer:

Riet sa...

What a beautiful cards.

Hugs Riet.x

Anonym sa...

Verkligen fina kort som alltid, hoppas att allt är bra - jag är supermatt på allt och inget, har du sett de nya Hänglarna i shoppen?
Jag är sugen att köpa dem för att ha, men jag har inte ens tid att foama dem, och jag blir inte ens inspirerad av att se alla andra underbara alster längre.

Kanske dags för en ordenlig semester?

//Malin

Petra/Paradise sa...

3 underbara kort!!! Gillar att du har olika stilar på många av dina kort!
Det blir liksom en liten överraskning var gång man besöker din sida! =D
DIn blogg gör mej glad!!!
Hoppas allt är bra med dej vännen?!

Stor kram och trevlig helg! =)
//Petra