lördag 23 juli 2011

Hemma efter husvagnsmys ;0)

Nu har vi haft några mysiga dagar i vackra Blekinge, tyvärr med halvbra väder. Men vi har gjort mysiga utflykter, shoppat, varit på museum & sett många fina trädgårdar & Pippi Långstrump-hus! Och på tisdagen fick vi solat några timmar & tog ett dopp ;0) Annars har det varit mulet, en del skurar, nätter med ösregn, blåst & åska men dagtid ändå 20-23 grader vilket är lite bättre än det vi kom hem till, 14 grader, blåst & ösregn... Nästan så man skulle vilja tända kaminen... Nu hoppas jag på bättre väder de sista veckorna innan jag börjar jobba! För det är väl sommar nu?! (men jag är inte bitter, ha ha)

Det blir lite inspiration idag, slutet på min hög av projekt. Men jag har byggt upp lite nya projekt som nog ska hinnas med om vädret fortsätter ;0)
Först en presentinslagning till min sambos brorsbarn! Cellofan ger fin lyster & presentpappret är egen design för Panduro.

Och ett kort i samma färgställning ;0)


Nu blir det lite TV, bl a från de hemska terrotdåden i Norge... Hur kan så sjuka personer gå fria på gatorna 2011?! Usch, det är så fruktansvärt..!

1 kommentar:

Petra/Paradise sa...

Jag ställer exakt samma fråga..är det sommar nu el?
Vädret vill sej inte riktigt..
Idag är det soligt här, men det blåser ute så det är ändå inte helt å fullt sommarvarmt.

Vilken härlig inslagning till brorsbarnet :)
Ursött kort med de nya Magnoliastämplarna :D

Snyggt med de sydda kanterna med röd tråd!

KRAM