måndag 14 november 2011

En annorlunda lördag!

Ni blir väl inte chockade nu när det redan kommer ett nytt inlägg, ha ha. Men måste ju berätta om min trevliga helg ;0)

En & en halv timme efter mitt förra inlägg levererades en låda till vår dörr. I den låg det sombrero-hattar, en lösmustasch & instruktioner! M a o var det dags för möhippa/svensexa! Vi hade verkligen inte anat att det var på G men högg glatt tag i vars en väska att packa i. En kvart senare dök mina föräldrar upp & tog hand om Nellie. Vi packade våra väskor enl instruktionerna & sen bar det av via buss in till Malmö Central. Väl där kom en främmande kille fram till oss med nya instruktioner. Niklas skulle sätta sig på tåget till Eslöv & jag skulle gå upp till Rica hotell på Stortorget. På hotellet mötte tjejerna mig & vi åt en magnifik brunch m bl a våfflor, varm mat & massa frukt. Det var så himla mysigt att bara sitta ner & snacka, det gör man inte ofta nu för tiden. Efter det gick vi vidare till Åhléns där jag blev sminkad hos Make Up Store, jättefint. Jag fick även välja produkter & det blev 3 ögonskuggor & ett läppstift! Därefter gick vi upp till en av kompisarnas syster där jag fick måla ett porträtt som visade hur jag såg Niklas. (han lär inte bli nöjd när han ser det, jag gjorde mitt bästa men han liknar en svullen transvestit, ha ha) Och så fick jag svara på frågor om vår relation, inte helt lätt. Vi drack även lite vin/cider & gjorde oss färdiga, för sen bar det av till en mysig liten restaurang Los Arcos, självklart mexikansk. Där slöt även killarna upp & sen åt vi en jättegod middag & hade supertrevligt! Kvällen avslutades med fördrink på Lilla Torg & nattklubb. Jag & sambon var hemma vid 04-05 & enades om att vi hade haft det fantastiskt trevligt, så himla nöjda! Så ni som förgyllde vår dag; STORT TACK, vi är verkligen lyckligt lottade ;0)

Imorgon ska jag hämta bröllopskläninngen & Nellies pass, på onsdag ska Nellie klippa sig, på fredag hoppas jag på en Twilight-kväll & på lördag är det Scrap-dag i Trelleborg! Dagarna rullar snabbt nu & efter en "inför resan"-middag med våra föräldrar igår börjar jag faktiskt bli lite nervös, det börjar liksom bli verkligt ;0) Men innan vi reser ska jag hinna med hårklippning/färgning/förslag på frisyr samt ansiktsbehandling & fotvård. Tänkte även lägga mig i solariet för lite färg, inte så snyggt med blekvit till cremefärgad klänning, hi hi.

Men nu kommer det lite julkänslor & idag är det faktiskt inte ett kort. Jag handlade tändsticksaskar för ett tag sedan & nu blev en av dem dekorerad! Den är med hos Ett trykk med temat ljus & det passade ju perfekt!



I kontrast till "värme/ljustemat" lät jag temat bli lite mer frostnupet ;0)

Magnolia-flicka från årets kollektion ;0)

Med swirls från Magnolias "DooHickeys" (hur överlevde jag utan en Cuttlebug i 4 år?!)

Med journaling & fina rhinestones från Panduro.

Äldre cirkelstämpel stämplad på blå cardstock.

En favorit som jag tyvärr har väldigt få av; mina glitterstjärnor...
Glitterstickles på mössan ;0)
Och det var dagens mums. Jag kan förresten tillägga att Nellie sov 21-09 hos mina föräldrar, vad gör man för fel som förälder??! Inatt vaknade hon däremot 02.40 så när det var dags för förskola satt hon upp & sov så jag gick upp & la henne (och hennes lika trötta mamma) 1 1/2 timme. Så idag kom man in på jobb 10.30. Ja ja, en begränsad period var det va ;0) Ha nu en supermysig måndagkväll & en skön vecka! Kramelikram!

1 kommentar:

Åshild sa...

Vakkert bidrag!
Takk for at du er med i Trykkpressa denne måneden :)

Åshild