tisdag 6 december 2011

NYGIFT!!!

Den 2:e Dec kl.13.00 blev vi man & hustru på stranden i Mexiko! LYCKA! Nu titulerar jag mig Fru Lindberg på riktigt ;0) För att försöka återge lite av dagen för er här hemma kommer här en summering:

12.45 kom vår bröllopskoordinator Lilian till vårt rum. Det var jag & min pappa som väntade på rummet, de andra hade samlats vid stranden. Jag fick min brudbukett, bestående av rosor & liljor och sen åkte vi golfbil upp till stranden. De började spela "Av längtan till dig" med Åsa Jinder & pappa ledde mig längs gången fram till Niklas & fredsdomaren som skulle viga oss. Fredsdomaren började prata & sen fick vi säga efter honom (I promise to love you in good and bad, sickness and health osv). Vi sade sedan våra personliga bröllopslöften & därefter fick vi trä på varandras ringar & fredsdomaren sa "I pronounce you husband and wife" (precis som på film!) Efter lite pussande fick vi skriva under våra papper till musiken "Låt kärleken få blomma i dig" med Suzzie Tapper. Sen gick jag & Niklas ut till "För kärlekens skull" med Ted Gärdestad. Vi samlades sedan för att äta tårta & dricka champagne vid stranden. Därefter fortsatte vår fotograf att ta foton i ca 1 1/2 timme. Det blev många pussar vill jag lova! Kvällen tillbringades på en mexikansk restaurang med våra familjer, en underbar dag som jag lägger ömt i minnet ;0) Lite bilder kommer nedan men vår fotografs foton kommer inte förrän den 10:e dec, så det får vi alla vänta lite till på!

Nygifta ;0)

På kvällen bar jag mammas klänning som hon hade på sin bröllopsmiddag, fin tradition tycker jag ;0)

Frisyr & smink ;0) Hobbyfoto från badrummet, hi hi.

Pussbild från baren i förrgår kväll ;0)

Sambon i trasig solstol men fotot blev bra tyckte jag ;0)
 Och så får vi allt visa ett julkort, jag har hur många som helst att visa ;0)

Lite ovanliga färger, rosa, vinrött, rött & brunt ;0)

En del bling-bling...

Målad på 300 gr akvarellpapper.


Glittrig snöstjärna & brads från Panduro/Tilda.

Olika pappersbitar & knapp med floss blev söt detalj ;0)

Många olika lager & former ;0)

Små snöstjärnor från ett band/Panduro Hobby
Nu är det dags för härlig frukost, sen blir det stranden igen. Dagens problematik är Hur länge ska vi sola, när ska vi sova siesta & var ska vi äta, alldeles underbart ;0) Men dagarna går snabbt, underbart är kort, sägs det ju. På onsdag ska vi till Tulum, maya-indianernas lämningar, en halvdagstur blir det. Chitzinitza (tror det stavas så) var 8 timmars bussresa så den hoppar vi. Och så tänkte vi hinna med att snorkla också. Igår kväll var vi inne i Playa del Carmen, massor med affärer & ett helt köpcenter med riktigt snygga & prisvärda boutiquer, jag köpte ett par jeans & en top, tänkte åka in med svärmor en kväll & shoppa lite mer senare i veckan ;0) Nu ska vi äta frukost, adios så länge!

1 kommentar:

tinawingren sa...

STORT grattis! Vad underbart ni ser ut att ha det!