måndag 7 maj 2012

Hej allihopa!

Först & främst vill jag tacka för alla fina kommentarer, mail, mess osv, de värmer gott i min trasiga kropp, ni är så fina allihopa, en stor kram till er! Hoppas snart orka hälsa på alla bloggare, svara på mail & mess  men just nu tar jag en dag i taget & det är något som får vänta lite till. Just nu minimerar jag alla stressutlösare här hemma som pushnotiser på Iphonen osv, allt för att försöka hitta någon form av lugn.

Stress vs lugn, ja... Inte en helt enkel match när man blir stressad av högljudda människor, studsig musik, folk med behov att "kräka av sig", att försöka skynda sig osv. Eller att man går upp i 180 (av ren vana!) så fort man gör något, igår var det dammsugning. En bra dag skrattar jag lite åt mig själv, en dålig dag är jag helt under isen... Är helt bisarrt vad lätt man blåser omkull. Idag hörde jobb av sig & frågade om jag kommer tillbaka imorgon när min sjukskrivning går ut?! Nu räknar jag med fortsatt sjukskrivning men var ändå helt under isen i flera timmar. Och grubblar förstås i massor. Men nog om detta så länge.

I lördags var jag på en supertrevlig scrapträff med 30 andra glada entusiaster! Så otroligt kul att träffa likasinnade, få tips & trix på tekniker, hemsidor, material mm. Satt med 2 andra kortmakare, Marie & Malin & vi kallades "de produktiva". 10 kort blev det för mig på 12 timmar, de kommer i bloggen allt eftersom :0) Först ett dopkort som jag gjorde till ett pojke som skulle heta Mio:


Nu ska jag hoppa in i duschen, har nämligen tränat bodypump, mår både kropp & sinne bra av! Stod förresten brevid en rätt krampig kille som tog mjäkigt lite tyngder, varför tränar man då?

Imorgon är det dags för läkarbesk, håll tummarna för mig! Hoppas även få remiss till psykoterapeut så man kan få lite professionell hjälp med alla tankar som hoppar omkring. Och på onsdag ska jag på healing, lääängtar! Kram på er alla & var rädda om varandra!

2 kommentarer:

Helen sa...

Vilket fint dopkort!! Hoppas att livet hamnar på rätt köl för dig så sakteliga, tror inte att du behöver massa "bra" råd så jag skickar bara massa styrkekramar, kram, kram

Tess Ekwall sa...

som alltid ett underbart kort!
älskar de olika papprena och allt blått är så fint!
urgullig stämpel.
ta hand om dig! kram, tess.