tisdag 1 maj 2012

En vecka hemma...

... har gjort mig gott. Orkar tyvärr inte skriva för mycket men summa summarum så är jag okej i perioder, har läst böcker, promenerat & arbetat i trädgården. Så länge jag inte tänker/pratar om jobb är jag okej. Men klarar inte av att ens åka i närheten av jobb & vidrörs jobb så kommer alla symptom fram i 150... Så tar en dag i taget helt enkelt. Hoppas få en remiss till psykolog snart, borde göra gott. Fortfarande inte i närheten av min hobbyhörna men hoppas på lite kortmakeri på lördag då det är dags för Scrapträff. Har inte bestämt mig riktigt än men tror nog jag ska testa..? Har tackat ja, så känner att jag får ge det en chans åtminstone :0)

Idag har mina fina föräldrar varit här på trädgårdsdag & brunch. Pappa & jag fokuserade på att gräva upp ett träd, tog sin lilla tid..! Därefter planterade mamma & jag ut lite lökar. Jag har även flyttat jordgubbsplantorna till min zinkbalja & fått ut min planteringsbänk, maken har klippt, mossrivit & toppdressat gräset (många kluriga ord!) så det börjar bli fint i trädgården. Har dock kvar en hörna med spridda planteringar & ohyfsade björnbär som sticks, denna ger mig lite funderingar. Ska titta lite i trädgårdstidningar imorgon & klura på en lösning.

Nu ska jag läsa bok & mumsa i mig lite glass, ha en mysig kväll! Och så bjudes det på ett kort i glada färger för att matcha det härliga vädret, kanske? ;0) Må väl & ta hand om er!
3 kommentarer:

Tess Ekwall sa...

underbart kort!!
älskar alla färger, du får alltid ihop det så bra!
tilda är supersöt och perfekt färglagd.
söta rosor, är det panduro eller kanske WOC?
kram och ha en härlig dag!

Anonym sa...

Härligt att du är på bättringsväg!

Om du kommer på träffen, kommer du ha loppisprylar med dig? Tyckte du hade så fina 6x6 papper på loppisen sist. Har du fler?

JD sa...

Ta hand om dig och hoppas du repar dig från din utbrändhet. Många krya på dig kramar.
Kram Jessica