måndag 28 maj 2012

Ett litet sommarkort...

... borde ju vara på sin plats så här i den ljuvliga försommarvärmen! 24 grader idag & vackert väder de senaste dagarna/veckorna har gjort min garderobsbrist mycket tydlig. Ifjol var jag mammaledig & hade inte råd att köpa en helt ny sommargarderob så nu tänkte jag komplettera upp den. Ett besök på Entré köpcenter avhjälpte den mest akuta bristen & nu har jag en ljus kavaj, ett par marinblåa shorts, lite olika klänningar & något linne. Jättenöjd med mina fina inköp så nu får sommaren gärna stanna (de har lovat sämre väder imorgon dock...)

Och apropå kläder så har jag inte snackat Viktväktarna på ett tag. Har lagt på mig några kilon nu p g a stressen (bok/tidning + onyttigheter=avkoppling) men nu har jag tagit tag i det hela & går varje vecka igen. Vägrar att gå upp mina kilon igen, jag ska fortsätta vara i fin form. Och det vore ju synd om mina muskler inte syntes, nu när jag är så flitig & tränar 3 ggr/vecka hi hi. Dessutom öppnar Svedala-badet snart, då ska jag börja simma med! Beach 2012 ska inte tillbringas i tält ;0) 

Och apropå becah kommer här årets första sommarkort ;0)Och efter sol kommer regn (eller hur det nu var) så för er som undrar är jag fortfarande sjukskriven, numera till den 18 juni. Har varit på healing (underbart!) & tar en dag i taget. Har mindre "bomull" i skallen men får fortfarande hjärtklappning & tryck över bröstet vid minsta stress/jobbprat. Hoppas terapin snart löser det problemet. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte...

Nu ska jag visa maken mina fina kläder & sen njuta framför "dumburken" någon timme, ha det gott!

2 kommentarer:

Tess Ekwall sa...

ditt kort är som vanligt helt underbart!!
supersöt tilda!!
healing låter ju härligt, har jag aldrig varit på, men ska på massage om 2 v. och det är ju inte fy skam det heller.
önskar dig en härlig dag och hoppas det varma underbara vädret snabbt kommer tillbax.
kram och fortsätt att krya på dig.

JD sa...

helt underbart sommarkort du skapat. Härligt att det börjar vända för din del. Fortsätt krya på dig.
//Jessica