lördag 25 juli 2009

En massa pysselpinaler...

hittar man här hemma, har hur mycket saker som helst... Och använder man allt? Inte en chans! Efter en liten sanering förra veckan la jag upp en hög med saker som skulle användas upp, högst på bordet låg alla mina grungeboard från Tim Holtz, som jag köpte för ett år sen eller mer... Fram med stämpelfärger, distresser, glitter mm & måla måla måla... Och vips hade jag gjort 4 olika kort, helt olik min vanliga stil ;0) Har nu en massa chipboards & stickers som blir nästa prio, jag har nämligen sagt att det blir ingen Scrapmässa i Göteborg om jag inte tömt en stor del av mina saker! Inget nytt in om inte en massa "gammalt" ut! Därför ska jag även sälja av en massa stämplar, scrap-papper & annat efter semestern, blir en bra start till mitt nya spara mycket - slösa lite-liv! (förresten, vet någon när mässan är? apropå spara...)








Igår gjorde jag & sambon en stor shoppingrunda på köpcentret Nova utanför Lund. Jag tycker jag har svårt att hitta kläder nu när magen putar. Och igår tog deppigheten riktigt tag i mig för jag har alltid älskat när höstkatalogerna från H&M & Ellos anländer och man kan frossa i alla gosiga koftor och härliga höstkläder! Men döm om min förvåning, Ellos hade inga mammakläder i katalogen & H&M hade ETT helt uppslag... Jaha, frossandet tog ungefär en minut... Och jag vet att båda har på nätet men det är ju inte samma sak... Så då stack vi som sagt till Nova & 4 h senare hade jag köpt: 2 koftor (revansch he he), 2 farfarströjor (kommer stort i höst), 2 byxor, 4 toppar, 1 bh & 2 klänningar! Hejdå lön men äntligen lite härliga höstkläder ;0) Och visst var en del mammakläder men långt ifrån allt! Nu skulle man bara vilja ringa Ellos & berätta att de just förlorat några tusen kronor i försäljning, tji på dem! Hämnden är ljuv, som de säger...
Och just det, mina blödningar har slutat & jag har inte ont i ligamenten heller för tillfället, vilken härlig sak att kunna promenera i timmar utan att oroa sig! Heltid, here I come! På måndag går jag in i v.18 och nu kan pyret skilja på sött & surt, skelettet börjar hårdna & fingeravtrycken utvecklas. Längd ca 14 cm, vikt facila 150 g!

5 kommentarer:

Gertrud sa...

Vilka läckra kort, helt underbara. Visst samlar man på sig oändligt mycket prylar i denna hobby. Man ska kanske göra som du gjorde när ni hade loppis. Det var ingen dum ide´. Vilket flyt du hade när du hanlade kläder, härligt. Kram Gertrud

Petraso sa...

Jisses va fina Kort!! Man kan inte tro att det inte är Din Stil!! den passar dig perfekt!



får man Se kläderna?? Du Får göra ett mamma mode repotage här i bloggen....

Terese sa...

Hej! Vika finfina kort! :) Tänkte tipsa...även om du shoppat loss! Vero Moda(inte alla, men Nova) Har mamma kläder - jättefina!
Kul med höstnytt, det håller jag med om! :)
Ha det fint!

Anonym sa...

Ville bara säga hej till er...
hoppas allt är bra, här är allt som vanligt.. kaos.

Finfina kort som alltid och jag älsar den spjälsängen som sedan kan bli en växa säng... !

//Malin

madeleine sa...

Så mycket fint jag hittar här i din blogg! Underbara kort!