fredag 6 januari 2012

Årets första icke-julkort!

Upptäckte för någon vecka sedan att det var helt tomt på kort att visa (som inte var julkort) & satte mig därför en kväll för att måla lite motiv. Hann även med att göra ett kort av ett av motiven (från Magnolias senaste kollektion), en riktig sötnos! Gick även igenom mina mappar & konstaterade att mammaledighet gör sitt till på kortfronten:

2010: 101 st allmänna kort, 62 st julkort
2011: 93 st allmänna kort, men blott 27 st julkort (bröllopsresan får en del av skulden, hi hi)

Sen har jag ju även köpt färre scrapsaker & då blir man inte lika inspirerad. Vi får se vad 2012 har att bjuda på! Och å andra sidan är korten mer välgjorda så det kan gå på ett ut ;0)

Men nu kommer kortet:


Inspirerad av Camilla i Magnolias DT-team blev det ett kort i bleka pasteller ;0)

Mycket vintage, blommor, spets, tårtpapper & pärlemodetaljer.
För övrigt har jag hittat inte hittat något alls om Scrapmässan i Helsingborg, den brukar gå av stapeln i mars, men vill minnas att anordnaren Scraproom lagt ner? Göteborg är i alla fall den 31/3-1/4 & jag vill åka dit, gärna med övernattning & Scrapträff, men vi får se ;0)

Annars händer det mest småsaker. Nellier har magvirus så vi har tvättat kläder & lakan en masse de sista två dagarna, men nu är det 13 timmar sen sist, peppar peppar!
Jag har fixat pass med nya efternamnet & börjar nu värma upp inför min USA-resa till Scrapmässans mecka CHA! Längtar tokigt mycket efter att se alla nyheter, prova tekniker & se alla galna jänkartanter, ha ha.
Och så var jag på Viktväktarna där julen satt sina spår så nu blir det allvar på den fronten!
Och så fyller vår dotter 2 år på måndag, oj, vad tiden går ;0)

2 kommentarer:

Maries Pyssel och Jul sa...

Härligt kort!

Sinikka sa...

Ettt härligt kort med fina dekorationer. Giller fjädern mycket.
Kram Sinikka