söndag 22 januari 2012

Nedräkning pågår ;0)

Hej alla tålmodiga vänner! Nä, just nu händer det inte mycket här inne & orsakerna heter "stress på jobbet", ommöblering av vardagsrum, kalas & stiltjefront i hobbyhörnan. Mitt vanliga liv tar helt enkelt all fokus, inte minst på jobb! Vi har en väldigt stressig period, jag somnar kl.21 varje kväll & har ganska ont i magen för tillfället, vi hoppas på snar bättring, helt enkelt! Kreativitet & stress-symptom går liksom inte hand i hand... Dessutom vabbade jag måndagen & arbetade sedan in det på tisdagen 08-19.30 så ganska mör... Det är inte bara av godo att arbeta 80%, man är konstant efter.

Nellies kalas i söndags avlöpte fint & hon fick mycket fina kläder & söta leksaker. I torsdags åkte maken & köpte ett begagnat IKEA-kök & nu "lagar" Nellie mat titt som tätt där ;0) Svägerskan tipsade om köket på Facebooks köp/sälj/byt barnsaker & vi nappade direkt, 500 kr istället för 1000 kr, det kallar vi ett fynd!

Just nu är det lite nedräkning för mig, vi har Scraploppisen i februari men först ska jag till USA, åker på lördag om en vecka, ska bli kul (men jag kommer sakna min familj). Jag ska på den stora scrapmässan & titta på alla fina nyheter. Dessutom har vi en dag ledigt & ska shoppa, inte så jobbigt! Vädret verkar vara 20-25 grader, så det blir till att packa sommarkläderna igen, kanske hinner jag piffa på den bleknande solbrännan?! Kul ska det bli i alla fall ;0)

Nedan kommer ett "randigt" kort med lite klös i ;0)Idag blir det mest soffhäng & kanske lite städning, jag håller även på att alternativpyssla, mer kommer i nästa inlägg! Ha en skön söndag allihopa, hoppas vädret hos er är trevligare än blötsnön jag tittar på, kram!

4 kommentarer:

JD sa...

åh vilket urgulligt kort.

Petraso sa...

Fy bubblan ska du på cha vilket tråkigt jobb du har NOT

Chris_P sa...

Helt underbart!!

Pysselfröken sa...

Ljuvligt kort! Så snyggt du har färglagt Wild Tilda. Hoppas att du får det underbart i USA. Jag är inte ett dugg avig, host host hm hm.
Kram