söndag 15 januari 2012

Kalasdags & inredningshysteri!

 I fredags kväll fick vi ett ryck & nu har vi möblerat om hela vardagsrummet! Men för att ta det från början skulle vi köpa nya klädslar till vår Ektorp soffa & schläsong bara för att upptäcka att schläsongen med armstöd utgått & dess klädsel med den... Jaha, vad gör man då? Jo, då möblerar man om & kommer fram till att man kan byta schläsongen mot en soffa! Ut på Blocket & vi hittade direkt vad vi sökte, en Ektorp 3-sits soffa, fåtölj & fotpall i vitt för billiga 1000 kr! Den var utlagd en stund tidigare & vi tokringde men ingen som svarade... Jag skickade ett mess & bad henne höra av sig om det fanns kvar. En timme senare fick jag ett mess att hon hade fått 17 mess (!) men att vi var först så ville vi ha dem kunde vi hämta det på söndag! Så det ska vi göra idag! Tänk att vi alltid gör så här, det går år innan något händer & sen ska allt fixas på en kväll, hi hi ;0)

Men vi har ju en liten anledning till stressen denna gång & det är att vi ska ha Nellies 2-årskalas i eftermiddag! Så då får det gärna vara färdigt ;0) Vi ska hämta möblerna kl.10 & kl.15 kommer det 22 gäster, ute i god tid!

I veckan har det jobbats, först lite hemifrån när Nellie skulle bli frisk & sedan på jobb. Vi har tokmycket nu & allt sammanfaller samtidigt, så det blir nog lite övertid i veckan som kommer! Ingen rast, ingen ro, tur att man har ett jobb man trivs med!

Över till ett nytt kortalster, med nya Magnolia-stämplarna!


Nu ska det ätas frukost, hämtas soffa & göras mat! Jag kan behöva en turspark i ändan för att hinna, wish me luck ;0)

1 kommentar:

Chris_P sa...

Supergulligt kort!!