fredag 5 april 2013

Helg igen!

Då har ännu en vecka passerat, redan April! Nu väntar vi på vårvärmen! I måndags, annandag påsk, satt jag hos grannen, på deras trädäck, barfota & njöt av vårvärmens 6+ samtidigt som grannens make skyfflade snö från hörnen, bisarra kontraster! Så även om vi njuter av mildare dagstemperaturer önskar jag mig väder så att det gör skillnad ordentligt! Utan tjäle i marken så att man kan börja påta i trädgården, utan vinterjacka (inne på 7:e månaden med vinterjacka nu) så att man kan använda vårjackorna, utan frost på natten så att man slipper skrapa bilen & utan regn. Så ja, sol, noll blåst eller ljumma vårvindar & 10-13 grader så att det liknar en riktig vår! ;0)
 
Veckan har passerat lugnt förbi, två kvällar hade vi ommöblering på ovanvåningen, så nu har dottern fått vårt förra sovrum, pysselrummet har flyttat in i dotterns gamla rum och vårt sovrum är numera där pysselrummet var. Blev större & rymligare, i synnerhet för dottern som nu har ett ordentligt lekrum. Kanske kommer det bilder någon dag ;0)
 
I helgen vankas det kalas & vänner på middag. Känner verkligen att jag vill umgås med vänner, ta mig tid för små träffar & lättare fikor, det ger mig så himla mycket. Har så många kloka, fina och modiga vänner, det ger energi och värme! Tacksam är bara förnamnet.
 
Ibland funderar jag på vänner som försvann på vägen, men ibland har inte min version av vänskap passat dem och vice cersa, ibland växer man ifrån varandra, ibland är man inte tillräckligt rädda om varandra. Finns nog en mening med det också?
 
Nu ska vi ha fredagsmys, nedan kommer två kort! Trevlig helg på er!
 
 
 

2 kommentarer:

Monica =) sa...

Hej där!
Vilka superfina kort -så fint färglagda o härligt färgglada!!! Gillar den hoppande Tildan, får nog hamna på min önskelista tänker jag =)

Soliga hälsningar, Monica

Scrap och Ting sa...

Så härligt det lät att sitta hos grannen i vårsolen. :)
Fina kort också. Härliga och våriga färger. :)